za svaki dan

Šešir od 50.000 dinara i jedine PAPUČE koje vam ovog leta trebaju: Severinin letnji stajling odmah možete da iskopirate

0

Čak i u najjednostavnijim kombinacijama Seve izgleda fantastično 

Severinin najopušteniji letnji stajling
Severinin najopušteniji letnji stajlingfoto: Instagram / severina

Regionalna zvezda Severina Vučković ne prestaje da nas iznenađuje sjajnim komadima odeće, pa ne iznenađuje što je postala prava modna inspiracija ženama širom sveta. 

 

Nedavno je na jednom svom nastupu ponela  veoma kratak kombinezon od džinsa i svi su se složili - izgledala je neverovatno. 

 

Samo nekoliko dana je prošlo, a Seve nastavlja sa svojim modnim izletima. Ovog puta, njeni saradnici, su je uslikali nakon što je završila nastup, i svi su primetili da je bila opuštena, ali podjednako dobro stilizovana.

 

 

Napolju je bio mrak, a kako bi sakrila lice od osobe koja se namerila da je fotografiše Seve je preko lica stavila šešir brenda Anine Bing čija je cena oko 440 dolara. Ono što je svima zapalo za oko jesu i moderne trendi farmerke sa dubokim sturkom, koje odlično stoje svim ženama i skrivaju višak ukoliko ga ima.

 

Osim toga, nije moglo da nam promakne ni to da pevačica nosi, prema mišljenju mnogih žena, najudobnije papuče koje su postale omiljena obuća tokom celog leta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

U pitanju je par crnih kožnih Hermes papuča, koje imaju široke kaiševe u obliku slova „H“ — potpis francuskog luksuznog brenda.

 

Severinine papuče dale su šik završnicu njenom izgledu i savršeno su se uparile sa ostalim komadima njene odeće. S obzirom da su crne boje odlično se kombinuju uz sve odevne komade, pa ne iznanađuje  što ih žene širom sveta obožavaju.  

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker