idelan izbor za vrućine

Trik je u kroju, boji i dužini: Nina Badrić u midi haljini koja skriva stomak i idealna je za + 40 stepeni

0

Lepšu i bolju haljinu tokom lenjih vrućina nećete naći 

foto: Instagram / badrich
foto: Instagram / badrich

Popularna regionalna zvezda, Nina Badrić godinama svojim fantastičnim glasom okuplja ljubitelje dobre muzike i zabave gde god da se pojavi. 

 

U proteklih nekoliko godina Nina je osim zbog pevanja postala interesantna javnosti i zbog svog specifičnog, damskog, prefinjenog, a ipak tako jednostavnog stila oblačenja

 

Gde god da se pojavi sve oči javnosti uprte su u njen autfit, pa ne iznenađuje što je mnogim ženama postala prava modna inspiracija.

 

 

Nedavno, na društvenoj mreži Instagram Nina je podelila jednu pravu letnju fotku, a svima je za oko odmah zapala prelepa moderna, lagana, letnja haljina u kojoj je Nina izgledala savršeno.

 

U pitanju je bila haljina jednog novog regionalnog brenda, koji Nina često promoviše na svom profilu. 

 

Nina je ovog puta podelila fotografiju iz Lastova u kojem je provela nekoliko proteklih dana. Na njoj Nina se nalazi u društvu starijeg gospodina. Ipak, nije to ono što nas je zainteresovalo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Ovog puta fokus je bio na letnjoj midi haljini koja je sečena u struku, pa se ovakvim modelima vešto skriva višak u predlu stomaka. Zbog njene dužine, do pola lista, svaka žena izgleda vitkije. 

 

Celu kombinaciju upotpunila je slamenim šeširom i postigla wow efekat. Čini se da je i boja hlaljine savršena za ove vrele letnje dane, kao i materijal koji miluje i hladi kožu. 

 

Izgleda savršeno. Kako se vama dopada? 

 

 

makonda-tracker