efektno

Simboliše mudrost, odanost ... i tako je TRENDI! Ova ogrlica Tamare Dragičević je vredna modna lekcija za svako leto

0

U letnjim mesecima dominira boho stil i s njim motivi iz istočnjačkih kultura, a jedan je vrlo popularan već decenijama i nije mu odolela ni popularna glumica

Tamara Dragičević je jedna od najbolje odevenih poznatih devojaka
Tamara Dragičević je jedna od najbolje odevenih poznatih devojakafoto: tamaradragicevic/Instagram

Glumica Tamara Dragičević uživa u zasluženom odmoru, a proteklih dana u više navrata je pokazala kako se s porodicom opuštala na letovanju.


Ona je sa suprugom i kolegom Petrom Benčinom i njihovom decom Stašom i Lazarom odabrala Grčku za ovogodišnje opuštanje na moru, a kako to obično biva s Tamarom Dragičević – sve prati izuzetan stil.


Glumica je juče podelila i jedan selfi, na kom nije otkrila svoju odevnu kombinaciju, ali nam je pokazala kakav nakit nosi na ovom odmoru, a u pitanju je još jedan detalj vredan kopiranja.


U pitanju je ogrlica od belih perlica koju krasi vrlo poseban privezak u obliku slonića i boje zlata, a to je vanvremenski trend, koji se svako malo vraća da potpuno zavlada modom.

 


Slonovi su definitivno manje upadljiv trend nego što su nešto ranije bile sove, a reč je o vrlo efektnom i nenametljivom motivu koji može da se nosi na lančiću, narukvici, prstenju. Sve je popularnije i kao print na odeći, pa je tako brend JW Anderson za jesen i zimu prošle godine pripremio kolekciju koja se sastojvi od 20 komada ukrašenih crtežima slonova.

 


Slonovi se uglavnom povezuju s mudrošću, pamćenjem i snagom u istočnjačkim kulturama, a simbolišu i zdravlje i sreću, kao i odanost porodici.

 


Zato ni ne čudi što su vrlo popularan motiv, a posebno je to slučaj u letnjim mesecima, kada dominira boho stil i s njim simboli iz istočnjačkih kultura.

 

 

 

makonda-tracker