da li ste znali?

Trik Kejt Midlton koji izdužuje noge! Kada želi da izgleda više, princeza od Velsa nosi obuću u OVOJ boji

0

Treba da imate makar jedan par obuće u ovoj boji.

Jednostavan trik Kejt Midlton uz koji će vaša figura izgledati duže.
Jednostavan trik Kejt Midlton uz koji će vaša figura izgledati duže.foto: John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejt Midlton je definitivno jedna od najstilizovanijih dama u kraljevskim porodicama širom sveta.

 

O svakoj njenoj kombinaciji se priča danima i maltene uvek uzrokuje "Kejt efekat" - pojavu da se sve što ona ponese rasproda brzinom munje u Velikoj Britaniji.

 

Ona uvek promišljeno bira modne komade koji kada se iskombinuju postignu ženstven i damski efekat.

 

Princeza od Velsa u najvećem broju slučajeva bira lepršave haljine midi dužine u vedrim tonovima i bojama uz koje često iskombinuje sako i klasične salonke. 

Jedna od poslednjih kombinacija koje su oduševile svet jeste ona sa humanitarnom događaja Royal Charity Polo Cupu, na kojem je obukla plavu letnju haljinu sa belim cvetnim printom Beulah London.

 

 

Maksi haljina je u osnovi svetloplava sa belim floralnim motivima koji joj, uz poluduge "puf" rukave daje romantičnu notu.

 

Kroj haljine je takav da je opušten i prati liniju tela, gornji deo je blago ustručen, a od struka pada u blagu A formu.

 

Princeza je ovu haljinu stilizovala uz nude štikle, a od nakita je imala par decentnih minđuša.

1 / 10 Foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

I eto savršenog trika da izdužite figuru vizuelno: neutralnom, bež obućom. 

 

Baš na ovaj način, odabirom obuće koja se slaže s tonom vaše kože, stvarate savršen prelaz s obuće na nogu i tako "dobijate dodatne centrimetre". 

 

Zato nije na odmet, da ako već nemate, nabavite bar jedan par cipela/baletanki u boji kože, koje ćete moći lako da iskombinujete sa ostatkom vašeg garderobera. 

 

makonda-tracker