barbi trend

Pre 27 godina u njoj smo videli – Klaudiju Šifer! Poznata glumica u kombinaciji zbog koje će se SVI okretati za vama

0

Kojoj bolje stoji? 

Margo Robi promoviše svoj novi film 'Barbie' u kojem tumači glavnu ulogu.
Margo Robi promoviše svoj novi film "Barbie" u kojem tumači glavnu ulogu.foto: EPA-EFE/BIANCA DE MARCHI

Glumica Margo Robi trenutno širom sveta promoviše film "Barbi" rediteljke Grete Gervig, u kojem tumači glavnu ulogu zajedno sa kolegom Rajanom Goslingom.

 

Promocija filma uključuje da je mlada glumica uvek u ružičastoj odeći, baš kao i najpoznatija lutka na svetu, a Margo Robi je na ovaj način i jedan od najstrastvenijih ljubitelja trenda Barbiecore, koji je zaludeo ceo svet.

 

Jedna od odevnih kombinacija koja je privukla najviše pažnje u poslednje vreme jeste i ona koju je glumica nosila prilikom dolaska u Sidnej.

Margo Robi je za ovu priliku obukla ružičasti karirani sako koji je odlično iskombinovala sa kratkim belim topom i bež pantalonama, a sve je zaokružila dvobojnim cipelama.

 

Interesantno je da je ovu kombinaciju nosila manekenka Klaudija Šifer na modnoj reviji Chanela za proleće/leto 1996. godine, a sada skoro 30 godina kasnije je nosi popularna Barbika. 

Podsetimo, ovo nije jedini komad koji je Margo Robi nosila po uzoru na slavnu manekenku.

 

Ona je naime nekoliko Klaudijinih komada nosila tokom promotivne turneje za novi film, a jedna od najupečatljivjih je ružičasta metalik Versace haljina koju je Klaudija nosila 1994. godine.

 

- Margo ima odličan ukus - napisala je Klaudija Šifer na svom Instagram profilu. 

 

makonda-tracker