haljina za princeze

Zeleno, bajkovito, graciozno: Damsko izdanje Tamare Vučić kojim je očarala Pariz i unela dašak holivudskog glamura

3

Prva dama Srbija ponovo je održala modnu lekciju.

Tamara Vučić oduševila u haljini midi dužine.
Tamara Vučić oduševila u haljini midi dužine.foto: Milan Maricic/ATAImages

U Parizu se trenutno održava Nedelja visoke mode, a svoju kolekciju "Žar ptica" je na ovom modnom događaju predstavio i srpski dizajner Stefan Đoković.

 

Reviji je prisustvovala i prva dama Srbije, Tamara Vučić, koja je kao i uvek, oduševila svojom modnom kombinacijom donoseći u Pariz dašak holivudskog glamura. 

 

Njen izbor je bila prava "princeza haljina" koja je ukrala sve poglede i pružila notu gracioznosti i otmenosti.

 

Tamara Vučić je za ovu priliku odabrala haljinu u midi dužini, a zelena nijansa haljine joj je fantastično pristajala uz ten i lice. 

Gornji deo haljine je bio u obliku topa i prekriven šljokicama, pratio je liniju tela i istakao njenu savršenu figuru.

 

Donji deo haljine se sastojao od tila koji je u potpunosti bio prekriven perjem i šljokicama što je uz A kroj doprinelo još više ženstvenoj noti.

 

Ova svečana toaleta koju je prva dama Srbije odabrala za modnu reviju je u potpunosti predstavljala modni pogodak i unela je dašak holivudskog glamura, a "princeza haljina" se ispostavila kao pravi odabir za ovaj događaj.

Tamara Vučić u 'princeza' haljini
Tamara Vučić u "princeza" haljinifoto: Instagram/Printscreen/tamara.vucic.serbia

Tamara Vučić je ovu damsku i upečatljivu haljinu iskombinovala sa metalik srebrnim salonkama sa potpeticom koje je uparila sa "clutch" torbicom u sličnoj nijansi. 

Prva dama Srbije je svečanu haljinu iskombinovala uz srebrne metalik salonke.
Prva dama Srbije je svečanu haljinu iskombinovala uz srebrne metalik salonke.foto: Instagram/Printscreen/tamara.vucic.serbia

Viseće srebrne minđuše su fantastično "zaokružile" celu modnu kombinaciju i još više istakle njene lepe crte lica, a što se tiče frizure, Tamara Vučić se ovog puta odlučila da svoju kosu stilizuje u holivudske, raskošne lokne.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svoje lice je istakla i tamnijom senkom, a ipak nam se čini da je njen osmeh bio najbolji aksesoar koji je mogla da "ponese" u ovakvoj prilici

makonda-tracker