šta vi kažete'

Šuška se da je ovog puta POGREŠILA: Kraljica Leticija u pravoj letnjoj, ali ZABRANJENOJ kombinaciji

0

Ona važi za boginju stila, pa se sad svi pitaju: "Šta joj bi?"

Kraljica Leticija prekršila protokol
Kraljica Leticija prekršila protokol foto: PPE / ddp USA / Profimedia

Španska kraljica Leticija godinama slovi za jednu od najbolje obučenih kraljica na svetu. Ona je izgradila već prepoznatljiv stil, pa mnoge žene željno isčekuju svako njeno novo pojavljivanje kako bi videle šta je to što će narednih dana biti modni must have.

 

Ipak, i ona ponekad sebi dozvoli da se pojavi u nekom opuštenijem izdanju, naročito kada su letnji dani u pitanju.

 

U jednom takvom pojavila se nedavno, kada je prisustvovala godišnjem sastanku upravnog odbora Studentske rezidencije (Residencia de Estudiantes) u Madridu.

 

 

Ona se tom prilikom sastala sa ministarkom nauke i prosvete Dajanom Morant i čini se da je, kada je garderoba u pitanju, sebi dala malo oduška. 

 

Ipak, njeni pratioci su bili neumoljivi u komentarima, pa su joj zamerili na jednom odevnom komadu. Pa da vidimo šta je to što ih je iznenadilo na kraljici Leticiji.

 

Ona je, kao što se na fotografiji može videti ponela prelepe lanene bele pantalone, baš one koje tokom leta nose žene širom sveta. Za mnoge nema ništa bolje od njih kada su napolju tropske vrućine. I tu nema ničega spornog.

 

Kraljica Leticija u izdanju koje je uzburkalo javnost
Kraljica Leticija u izdanju koje je uzburkalo javnost foto: Ángel Díaz Brińas / Europa Press

 

Onda dolazimo do majice, koja je brenda Massimo Dutti i za koju su mnogi rekli - NE. Šta im je zapravo zasmetalo kod ove majice? Ako je suditei prema komentarima u pitanju je to što majica nema rukave, već su ramena potpuno gola. 

 

Majica je prava letnja i u boji koju kraljica Leticija obožava, ali da li je ona ovim odabirom garderobe zaista prekršila kraljevski protokol.

 

Mnogi su mišljenja da jeste, ali ima i onih koji kažu da je ovo ipak 2023. godina i da je normalno da se i ona oblači u skladu sa vremenskim prilikama, što je u ovom slučaju bilo i te kako opravdano. 

 

 

makonda-tracker