fenomenalne!

Obožavaju ih i Kejt Midlton i Amal Kluni: Ultratrendi cipele za leto 2023. koje SVAKI stajling čine OTMENIJIM

0

Metalne cipele su glavni trend za leto 2023.

kejt midlton je sinonim za dobar stil
kejt midlton je sinonim za dobar stilfoto: GEORGE ROGERS_POOL / Sipa Press / Profimedia

"Metalne cipele" odnosno cipele s metalnim sjajem perfektan su izbor za svečane stajlinge za leto 2023. One su se uveliko vratile u modu, a u svojim autfitima ih već kombinuju ikone stila poput Kejt Midlton i Amal Kluni!

 

Metalni trendovi kad je obuća u pitanju aktuelni su još od proleća, kad smo srebrne ili zlatne nijanse mogli videti na mokasinama ili baletankama, a sada se to "proširilo" i na sandale i cipele s visokom štiklom.

 

 

To se posebno odnosi na cipele koje odnose prevagu i generalno su glavna stavka otmenih stajlinga, a ovaj trend sa sobom nosi i posebnu notu glamura koju slavne dame prirodno nose sa sobom i znaju kako da kombinuju svoju garderobu za maksimalan efekat.

 

Amal Kluni
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

To je pokazala i Amal Kluni u svom nedavnom izdanju na jednoj advokatskojkonferenciji u Madridu, kada se pojavila u zlatnom kombinezonu od satena na jedno rame i metalnim pozlaćenim cipelama za koje njihov dizajner Đanvito Rosi tvrdi da su savršena kombinacija modernog i elegantnog. I zaista su dale sasvim glamuroznu notu ovom stajlingu!

 

Amal Kluni
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Slično je bilo i kod Kejt Midlton, a ona je svoje srebrne cipele kombinovala s maksi-haljinom sa romantičnim detaljima u vidu bisera, mašne i efektnih rukava.

 

Kejt Midlton
foto: Jonathan Brady/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovakve šarmantne modele nose i street style kraljica Kejti Holms, a svoj model kombinobala je s oversized kožnim kaputom i zlatnim pantalonama.

 

Dakle, ove cipele su modno svestrane i definitivno su dobar izbor za svečanosti bilo kog tipa!

 

 

makonda-tracker