omiljena kombinacija

Retka prilika da je VIŠE PUTA vidimo u istom izdanju: Kejt Midlton u RECIKLIRANOJ haljini izazvala ODUŠEVLJENJE

0

Haljina sečena u struku savršeno ističe figuru i čini da svaka žena u njoj izgleda mršavije 

Recilirana haljina Kejt Midlton je san snova
Recilirana haljina Kejt Midlton je san snova foto: EPA / PAUL MILLER

Princeza Kejt Midlton otvorila je u sredu Muzej mladih V&A u Londonu i tada smo imali priliku da je vidimo u jednoj od njenih, slobodno se može reći, omiljenih haljina, budući da je ovo već treći ili četvrti put da je nosi na važnim događajima.


Kejt je reciklirala svoju svetlo-ružičastu haljinu sa kratkim rukavima i pufnastom suknjom s kaišem koji je istakao njen vitak struk.

 

Ona je prvi put viđena u ovoj elegantnoj haljini na Vimbldonu u julu 2021, gde je prisustvovala finalu muškog singla sa svojim tatom, Majklom Midltonom. Uz nju Kejt je dodala cvetnu masku za lice, jer je tada bila pandemija koronavirusa.

 

 

Ružičasta boja postala je glavna među slavnim ličnostima  u poslednjih nekoliko meseci  – u skladu sa dugo očekivanim filmom o Barbi u kojem glumi Margot Robie, a koja će se premijerno prikazati 21. jula.

 

Samo dan ranije, imali smo priliku da vidimo još jedno Kejtino reciklirano izdanje i to na čuvenom teniskom turniru.

 

Kejt Midlton u barbi izdanju
Kejt Midlton u barbi izdanju foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U utorak je obukla tamnoplavu haljinu sa belim tačkicama koju potpisuje Alesandra Rič kako bi zvanično otvorila "Ulicu nade" novo stambeno središte za žene u pravosudnom sistemu i njihovu decu.

 

Ovaj Kejtin bezvremenski stajling može izgledati poznato, jer ga je Kejt nosila na Vimbldon sa princom Vilijamom i princom Džordžom prošlog leta.

 

Kejt Midlton u polka haljini zasenila sve
Kejt Midlton u polka haljini zasenila sve foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

 

Čuveni brend Ahana na Instagramu prate osobe poput Sare Ferguson i Amelije Vindsor, pa ne iznenađuje što je glavna komponenta kraljevskih ormara.

 

Princeza Meri od Danske prva je obukla ovakvu haljinu za posetu Muzeju nacionalne istorije u Frederiksborgu u junu 2020. godine, u bež boji.

 

Nakon Kejtinog "ružičastog trenutka Barbie" na Vimbldonu 2021. godine, princeza Beatris i Sofi Vindzor su nosile haljinu Ahana za crkvenu službu kojom se proslavlja platinasti jubilej kraljice Elizabete u junu 2022.

 

 

 

makonda-tracker