predivan stil

BOHO, nežno, romantično: Tamara Vučić ima jednu od NAJLEPŠIH haljina (i sandala) za letnju sezonu 2023.

5

Modna lekcija prve dame Srbije za sve prilike ovog leta

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Tamara Vučić neguje damski elegantno-poslovno stil, a obično je možemo videti u takvim, formalnijim prilikama. Ona uvek ima interesantnu modnu lekciju, bilo da se opredelila za svečane haljine ili moćno odelo, a njene odevne kombinacije redovno dobijaju pohvale stručnjaka za modu.

 

Retko kada smo u situaciju da prvu damu Srbije vidimo kako provodi vreme na odmoru, ali ona je rešila da na Instagramu podeli jedan predivan video, na kome je možemo videti dok uživa u krajolicima i lepoti Srbije.

 

Prva dama je slobodan dan provodila u prirodi — i to uz konje — pa podelila kako izgledaju trenuci putovanja po prirodi Srbije.

 

Ona je za ovu avanturu odabrala kombinaciju koja je istovremeno i ležerna i elegantna, a čak i kada su udobni autfiti u pitanju, to ne znači da oni nisu u trendu! Naime, Tamara je birala boho belu haljinu, maksi-kroja, jednostavnu, ali romantičnu.

 

U pitanju je letnji model koji garantuje udobnost zbog kroja, a volani i puf-rukavi dodaju utisak lepršavosti. Sam model je prilično praktičan jer ga možete nositi u šetnji, restoranu, na nekoj proslavi, ili, kao Tamara, u avanturi po prirodi. Dodatni plus je bela boja, a zna se da su bele haljine apsolutni hit svake letnje sezone.

 

 

Još kada dodamo i zlatne sandale s kaišićima, što je jedan od najpopularnijih modela sezone, dobijamo inspiraciju za prelep letnji autfit koji je i komforan i trendi i potpun hit 2023. godine.

 

 

makonda-tracker