šta vi mislite?

APSOLUTNO SVAKI detalj je prekršio modna pravila: "Nepristojna" haljina koju je slavna lepotica ponela na tuđe venčanje

0

Postoje uvrežena mišljenja šta se sme ili ne sme nositi na tuđe venčanje, a neke poznate lepotice za takva modna pravila ne mare puno.

hejli biber ponela je nepristojnu haljinu na tuđe venčanje
hejli biber ponela je nepristojnu haljinu na tuđe venčanjefoto: DAVID SWANSON/Epa

Kada su pitanju venčanja poznatih, to nam je (većini) prilika da analiziramo modne odabira zvanica, isto kao i mladenaca.

 

Nije svejedno šta ćemo obući ili obuti za nečije venčanje, a navodi se da postoje neoprostive modne zamke. Diskusija o tome sme li se obući bela haljina za nečije venčanje mogla bi potrajati dugo, a činjenica je da, sem ukoliko dres-kod ne naglašava da treba obući belo, najbolje je igrati na sigurno i odlučiti se za drugu boju.

 

Takođe, ne bi valjalo da haljina bude isuviše izazovna, dekoltirana, da privlači pažnju, jer, ipak, mlada bi trebalo da bude u centru pažnje.

 

S obzirom na to da postoje modna pravila koja na venčanjima važe i za poznate, i za ostatak sveta, zanimljivo je videti da ih se ne pridržavaju svi u istoj meri, a neki, poput Hejli Biber, prekrše i nekoliko važnih pravila kada se oblače za svečanosti.

 

Ona se pre nekoliko dana uputila na jedno venčanje u autfitu koji se ispostavio kao krajnje neprimeren. Naime, bivša asistentkinja Kim KardašijanStefani Šeferd, udala se za Larija Džeksona, globalnog kreativnog direktora kompanije Apple Music.

 

Venčanje je održano na Beverli Hilsu, a okupilo je krem de la krem američke elite, uključujući Hejli i njenog supruga Džastina Bibera.

 

hejli biber u beloj haljini na tuđem venčanju
hejli biber u beloj haljini na tuđem venčanjufoto: @CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Hejli je odabrala da se pojavi u beloj haljini, ali nije samo boja bila kritična. U pitanju je bila duga, uska toaleta sa sasvim otvorenim leđima, pa ne čudi što je, maltene, privukla više pažnje od venčanice. Zbog modnog odabira za tuđe venčanje Hejli je dobila pregršt negativnih komentara.

 

 

Slažete li se s njima?

 

 

makonda-tracker