trendi

Omiljena obuća Megan Markl i haljina za koju mnogi kažu NE: Severinin stajling je danas tema BROJ 1 među modnim znalcima

1

Regionalna zvezda još jednom je ponela titulu kraljice stila 

foto: Instagram / Severina
foto: Instagram / Severina

Popularna hrvatska pevačica Severina napravila je spektakularan koncert u Bjelovaru na kojem je na hiljade ljudi uživalo u odlučnoj atmosferi i odličnom provodu. 

 

Kao što to inače radi, svojom energijom zapalila je scenu, a njena kratka haljina poznatog svetskog brenda bila je nešto što naprosto niste mogli a da ne primetite. 

 

Ovog puta Seve se odlučila za šarenu haljinu modne kuće Versace iz njihove linije Versace Jeans Couture iz 2018. godine. Te godine je multinacionalna kompanija Capri Holdings kupila modnu kuću Versaće, a jedan od prvih poteza novih vlasnika bilo je spajanje linija Versus i Versace Jeans u novu pod nazivom Versace Jeans Couture.

 

 

Takozvani satelitski, odnosno sekundarni brendovi ili linije nisu novost u svetu mode i brojne modne kuće su ih odavno lansirale, uključujući Versaće. Odeća, obuća i aksesoari lansirani kao deo ovakvih linija često su znatno pristupačniji i namenjeni široj publici.

 

Severina je iz njihove ponude odabrala za sebe kratku haljinu efektnog kontrastnog cvetnog dezena, a kombinovala ju je sa salonkama klasičnog dizajna i pomalo neočekivane boje.

 

1 / 5 Foto: Instagram / severina

 

Nosila je model modne kuće Prada prepoznatljiv po malom sjajnom amblemu na tabanima. Mnoge dame bi uz ovakvu haljinu izabrale model u boji Zihere, ali smela Severina ne igra na sigurno kada je moda u pitanju i opredelila se za bele salonke.

 

Čini se da trend bele obuće, koji je bio na vrhuncu pre nekoliko sezona, još nije završen, bar ako se sudi po kombinacijama poznatih dama. Poslednjih meseci princeza od Velsa se takođe ne odvaja od svojih belih salonki, koje je nosila u raznim prilikama.

 

 

makonda-tracker