NJEN OMILJENI BREND

Nosila se pre 10, 20, 30, a biće trendi i za 50 godina: Haljina Nine Badrić zbog jednog detalja NIKADA ne izlazi IZ MODE

0

I ovog puta crno, savršeno, trendi, za svaku ženu 

foto: Instagram / badrich
foto: Instagram / badrich

Lepa pevačica Nina Badrić godinama važi za jednu od najboljih pevačica u regionu, a i šire. Osim po anđeoskom glasu nju su mnogi zapamtili i po savršenom stilu oblačenja.

 

Upravo zbog toga je stekla armiju obožavateljki, koje s nestrpljenjem isčekuju svaki njen novi autfit. Iz dana u dan ona oduševljava svojim fantastičnim izdanjima, a sada ima jedno kojem nećete moći da odolite.

 

Lepa Nina podelila je na svom Instagramu fotografiju sa jednog događaja, a svima je "za oko zapala" njena nova, crna haljina, reklo bi se, njoj omiljenog brenda.

 

 

U pitanju je bila crna maksi haljina s potpisom Viktorije Bekam, koja je imala nabore u predelu stomaka, koji su skrivali višak kilograma i isticali struk. 

 

Ova jednostavna crna toaleta odiše bezvremenskom sofisticiranošću i izrađena je od meke, veoma kvalitetne tkanine, koja miluje kožu i čini da se u njoj osećate kao da nemate na sebi ništa. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Zbog kroja i boje ona u potpunosti laska figuri i na graciozan način ističe sve ono najbolje na ženskom telu. Detalj na rukavima doprineo je elegantnom izgledu, pa se slobodno može reći da je apsolutno sve bilo na svom mestu. 

 

Zbog boje, kroja i dužine ova haljina se nosila pre deceniju, dve, tri, a nosiće se, po svemu sudeći i u narednim godinama. Upravo to je razlog zbog kojeg modni znalci kažu da je ovo haljina koja nikada ne izlazi iz mode. 

 

Da podsetimo, ona je pre samo nekoliko dana u Puli nosila veoma sličnu haljinu, samo malo kraću, istog dizajnera, čuvene Viktorije Bekam. Čim je objavila fotografiju nizali su se komentari, a Nina je blistala dok je šetala trgom i delila osmehe okupljenim prolaznicima.

 

 

makonda-tracker