kontroverzni stajling

Pre 21 godinu su je smatrali njenom najvećom modnom greškom: Ćerka Gvinet Paltrou u haljini koju su svi mrzeli!

0

Gvinet Paltrou se 2002. godine na dodeli Oskara pojavila u smeloj haljini, a sada je nosi njena ćerka.

Jedno izdanje Gvinet Paltrou na crvenom tepihu je izazvalo dosta pažnje.
Jedno izdanje Gvinet Paltrou na crvenom tepihu je izazvalo dosta pažnje.foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Većina devojčica odmalena voli da isprobava mamine stvari, cipele i šminku, da satima stoji ispred ogledala i divi se svojim stajlinzima.

 

Tako je i sa 18-godišnjom ćerkom glumice Gvinet Paltrou, Epl Martin, koja ni manje ni više voli da isprobava mamine haljine koje je nosila u specijalnim prilikama.


Kada su glumicu nedavno na društvenoj mreži Instagram upitali da li je njena ćerka Epl ikada nosila nešto iz njene modne arhive, Gvinet je slikom sve dokumentovala.

 

Mnogi su se iznenadili kada su videli Epl u jednom od najkontroverznijih stajlinga njene mame i da to nije bilo koja haljina koju je isprobala.

Sa levom rukom na kukom, a desnom na bradi, Epl Martin je za kameru pozirala u jednom od najomraženijih stajlinga njene mame, koji je koketirao između smelosti i gotske estetike.

Ćerka Gvinet Paltrou u haljini koju je glumica nosila na dodeli Oskara 2002. godine.
Ćerka Gvinet Paltrou u haljini koju je glumica nosila na dodeli Oskara 2002. godine.foto: Printscreen/Instagram/gwynethpaltrow

U pitanju je haljina koju je glumica nosila na dodeli Oskara 2002. godine, a koja je predstavlja jedno od najupečatljivijih izdanja Gvinet Paltrou na crvenom tepihu.

 

Poluprozirna crna haljina koji potpisuje Alexander McQueen sastojala se iz gornjeg providnog i mrežastog dela bez rukava i donjeg u vidu dramatične crne suknje sa naborima.

Gotsko izdanje Gvinet Paltrou okarakterisano je njenom najvećom modnom greškom.
Gotsko izdanje Gvinet Paltrou okarakterisano je njenom najvećom modnom greškom.foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oskarovka je ranije govorila o tome koliko je kritika dobila zbog ove gorske haljine, koja se smatra njenom najvećom modnom greškom.

 

- Svi je stvarno mrzeli, ali mislim da je to neka vrsta droge. Imala sam čudan mamurluk neko vreme, jer su ljudi bili zaista kritični. Mislim da je u to vreme to bilo previše gotski...preteško. Mislim da je šokiralo ljude. Ali mi se dopada - ispričala je glumica 2021. godine u video za Vogue "Life in Looks.


Slavna glumica koju je publika zavolela u filmovima "Zaljubljeni Šekspir", "Sedam" i "Talentovani gospodin Ripli" priznala je 2013. godine da je imala nekoliko problema sa ovim stajlingom.

Glumica i dalje tvrdi da voli ovu haljinu, ali da je trebalo da napravi određene izmene.
Glumica i dalje tvrdi da voli ovu haljinu, ali da je trebalo da napravi određene izmene.foto: MIKE NELSON / AFP / Profimedia

- I dalje volim samu haljinu, ali trebalo je da nosim grudnjak i trebalo je da imam jednostavnu frizuru za plažu i manje šminke. Onda bi funkcionisalo kako sam želela – malo panka na dodeli Oskara - ispričala je tada.

 

Sa svojim konjskim repom bez muke i minimalnim glamom, možda je Epl jednostavno nadoknađivala mamine greške u stilu.

 

makonda-tracker