modna lekcija

Skida 10 cm u struku i nije za stidljive: Severina u atraktivnoj crnoj haljini nikoga ne ostavlja ravnodušnim

1

Pevačica Severina očarala u crnoj haljini koja naglašava atribute i skriva višak kilograma.

Severina je jedna od najstilizovanijih dama na muzičkoj sceni u regionu.
Severina je jedna od najstilizovanijih dama na muzičkoj sceni u regionu.foto: Instagram/Printscreen/Severina

Pevačica Severina jedna je od najvećih zvezda u regionu i jedna je od najbolje stilizovanih žena na ovim prostorima, a iznova i iznova iznenađuje svoje fanove neočekivanim odevnim varijantama.

 

Bilo da je u pitanju stajling za scenski nastup, dnevnu ili večernju varijantu i šetnju gradom, pevačica nikad ne prolazi nezapaženo.


Severina je pre nekoliko dana održala koncert na Vrgorcu, a za ovu priliku je čuvala haljinu koja je prava magija.

 

Da je crna haljina uvek pun modni pogodak zna i pevačica te je odlučila da se na scenskom nastupu pojavi u dugoj crnoj haljini bez rukava koje imala kružni izrez oko vrata.

Ono što je ovu haljinu učinilo izazovnom i atraktivnom jeste pre svega dubok šlic koji je sezao do kuka i otkrio Severinine zategnute noge.

 

Ovaj model haljine je u gornjem delu imao dva interesantna izreza koja su dodatno "začinili" kombinaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Ovaj kroj haljine je fantastičan jer prati liniju tela, ali ističe sve atribute, a s obzirom da je u pitanju model crne boje, moguće je, ukoliko je potrebno, sakriti i koji višak kilograma.

 

Ono što smo mogli da vidimo i u seriji fotografija koje je pevačica podelila na svom Instagram profilu jeste da je haljina imala pozadi otvorena leđa što je ovoj kombinaciji još više dalo na atraktivnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Uz crnu haljinu, Severina je iskombinovala klasične bele salonke sa špicastim frhom.

 

Bujnu kosu je stilizovala u blagim talasima, a što se tiče mejkapa, Severina je svoje lice istakla bronzanim nijansama što je u ovoj kombinaciji predstavljalo pun pogodak.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel / ATA Images

Što se tiče aksesoara, odlučila se za zlatni nakit koji se fantastično ukombinovao sa postavom haljine koaj je prožeta zlatnim detaljima, pa smo tako mogli da vidimo efektne, okrugle zlatne minđuše koje su dominirale kad je nakit u pitanju, a osim toga, pevačica je imala i nekoliko zlatnih tankih narukvica i prestenje.

 

makonda-tracker