efektan detalj

Zlatna fantazija u stilu GRČKE BOGINJE: Manekenka ponosno pokazala trudnički stomak i osvojila Kan

0

Karli Klos je crvenim tepihom prošetala u zlatnoj Diorovoj haljini.

Karli Klos na 76. Kanskom festivalu.
Karli Klos na 76. Kanskom festivalu.foto: EPA-EFE/Mohammed Badra

Manekenka Karli Klos je na ovogodišnjoj Met gali objavila najlepše vesti: da čeka bebu sa svojim suprugom Džošom Kušnerom.

 

Manekenka sa bratom milijardera Džareda Kušnera, suprugom Ivanke Tramp, već ima sina Levija, a sada srećni par čeka svoje drugo dete.

 

Karli Klos je bila jedna od poznatih ličnosti koji su se pojavili na premijeri filma "Indijana Džouns i artefakt sudbine" koja se održala u okviru 76. Kanskog festivala i svi su primetili da sija više nego ikada.

 

Ona je na crvenom tepihu ponosno pokazala svoj trudnički stomak i pokazala da joj drugo stanje i te kako prija i da blista.

Karli Klos je crvenim tepihom prošetala u Diorovoj haljini na jedno rame u kojoj je izgledala poput grčke boginje.

 

Haljina je bila od laganog, lepršavog materijala, a tanak pojas sa radom pletenice je ustručio kroj ovog modela.

 

Od struka haljina se širila i lagano padala na pod, a interesantan deo je činila prozirna tkanina koja je prekrivala manekenkino desno rame i spuštala se u dramatičan "šlep" koji se vukao po podu iza nje dok je pozirala fotografima.

 

Karli Klos je svoj stajling upotpunila efektnom tankom tankom trakom za glavu u zlatnoj nijansi sa mrežastim velom koji joj je prekrivao lice i stvarao efekat misterioznosti.

1 / 5 Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavna lepotica je kosu pokupila u zanimljivu frizuru, a svoj stajling je zaokružila parom svetlucavih dijamantskih minđuša Chopard i dijamantskom narukvicom. 

 

makonda-tracker