magija

Tako jednostavna, a krije višak na stomaku i zadnjici: Bela prolećna haljina Dragane Kosjerine u koju ćete se zaljubiti

0

Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših, kao i od najbolje obučenih dama na domaćoj javnoj sceni. 

Drgana Kosjerina važi za jednu od najbolje obučenih dama na domaćoj javnoj sceni
Drgana Kosjerina važi za jednu od najbolje obučenih dama na domaćoj javnoj sceni foto: Dragan Kadić

Dragana Kosjerina već nekoliko godina potpuno zasluženo nisu titulu jedne od najlepših domaćih voditeljki. Uz sve to, Dragana često dobija brojne pohvale za svoj stil, pošto jako vešto bira komade odeće koje oblači.

 

Lepa voditeljka nam je sada pokazala jednu sjajnu varijantu za proleće, koja je veoma lagana, praktična i elegantna. 

 

Dragana se odlučila za belu boju, koju mnogi preporučuju za toplije dane, pošto je poznato da crna, odnosno tamne nijanse jednostavno privlače sunčeve zrake i čine da vam bude još toplije.

 

Znamo da letnje velike vrućine neće krenuti još neko vreme, ali Dragana je odabirom boje Dragana rešila taj potencijalni problem za pregrevanjem. 

 

Uz to, tip haljine za koji se odlučila je multipraktičan, pošto može poslužiti za neku opušteniju varijantu ili odlazak na piće tokom dana, ali i za neki noćni izlazak.

 

 

Kod ovog tipa haljina sve dame ističu da im se dopada što se u njima osećaju opušteno i lagano, a još jedan plus je što imaju moć da zamaskiraju određene nedostatke.

Na primer, ukoliko nemate baš savršen stomak ili zadnjicu, ovakav tip haljine vam može pomoći da malo sakrijete neke od tih stvari. 

 

 

 

makonda-tracker