cvet u kosi

Providno, duboki dekolte, a tako šik i ROMANTIČNO: Penelope Kruz očarala u haljini koja svaku devojku pretvara u BOGINJU

0

Kad se ona pojavila na crvenom tepihu u Rimu, sve je stalo.

Penelope Kruz u crnoj prozirnoj haljini sa belim tufnicama.
Penelope Kruz u crnoj prozirnoj haljini sa belim tufnicama.foto: Luca Carlino/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Penelope Kruz je poznata po svojim maltene besprekornim modnim izdanjima - Chanel kompletima, mini-suknjama i romantičnim balskim haljinama i maltene da nema modnih promašaja.

 

Ona zna kako da sve oči budu uprte u nju, a tako je bilo i sinoć na crvenom tepihu tokom 68. dodele nagrada "David di Donatello" u Rimu.

 

U pitanju su filmske nagrade koje svake godine dodeljuje Akademija italijanske kinematografije, a koje se smatraju italijanskim ekvivalentom nagrada Američke filmske akademije.

 

Dodela nagrada "David di Donatello" se održava od 1955. godine u čast najboljih italijanskih i stranih filmova.

Među poznatim ličnostima se našla i Penelope Kruz, a kada je ona prošetala crvenim tepihom, sve je stalo.


Ona se pojavila u kreaciji koju potpisuje Dolce & Gabbana, a zahvaljujući prozirnoj crnoj haljini sa belim tufnama, svi su je gledali bez treptanja.


Haljina od šifona je imala dubok dekolte u vidu V izreza, ali i veliki šlic koji je dosezao do polovine butina.

1 / 6 Foto: Mario Cartelli/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Neko bi pomislio da dubok dekolte, šlic i prozirna tkanina "garantuju" kič izgled, ali je bilo daleko od toga u slučaju Penelope Kruz.

 

Glumica je samouvereno prošetala crvenim tepihom i pokazala svoju izvanrednu figuru, koju je dodatno izdužila crnim sandalama sa platformom.


Ono što je ovu kombinaciju učinilo zapravo veoma šik i romantičnom, osim belih tufnica, jeste veliki crveni cvet na glavi koji je učinio da cela njena frizura pokupljena i pričvršćena cvetom podseća na flamenko igračice.

 

Što se tiče mejkapa, glumica se odlučila da istakne usne bledocrvenim ružem, koji se fantastično uklopio sa bojom detalja u kosi, a oči je blago naglasila crnom olovkom za oči i maskarom.

 

U galeriji ispod pogledajte još neka zapažena izdanja Penelope Kruz.

1 / 8 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

makonda-tracker