besprekorno

Provokativna haljina & aksesoar koji krade sve poglede: O izdanju Dženifer Lopez na Met gali će se pričati GODINAMA

1

Pevačica i glumica Dženifer Lopez pojavila se na Met gali bez supruga Bena Afleka.

Dženifer Lopez bila je jedna od najstilizovanijih na ovogodišnjoj Met gali.
Dženifer Lopez bila je jedna od najstilizovanijih na ovogodišnjoj Met gali.foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Sinoć je održana 75. Met gala čija je tema bila Karl Lagerfeld: A line of beaty, u čast dizajneru koji nas je napustio 2019. godine.

 

Ovaj događaj se održava od 1948. godine, a otkako je 1995. godine domaćin postala urednica Vogua Ana Vintur, Met gala je počela da okuplja ličnosti iz svetskog šou biza.

 

Sinoć je crvenim tepihom prošetalo 400 zvanica koje su na najrazličite načine odale počast legendardnom kreatoru.

 

Neki su nosili njegove čuvene kreacije, neki su se pojavili u komadima koji su bili inspirisani njim ili njegovom ljubavlju prema njegovoj mački Šupet. 

Jedna od onih koja je svakako protresla crveni tepih bila je pevačica i glumica Dženifer Lopez, koja je oduševila u neobičnoj kreaciji koju potpisuje Ralph Lauren.

 

Ona se u velikom stilu vratila na Met galu s obzirom da prošle godine nije prisustvovala, a na ovaj spektakularni događaj je došla bez svog supruga Bena Afleka.

 

Ipak, mnogo više od izostanka njenog muža na Met gali, ljude je zaintrigirala haljina u kojoj se pojavila Džej Lo.

 

U pitanju je crno-ružičasta haljina koja je na prvi pogled opčinila sve prisutne.

Crni fascinator koji je Dženifer Lopez ponela na Met gali mnogi su uporedili sa aksesoarima britanske kraljevske porodice.
Crni fascinator koji je Dženifer Lopez ponela na Met gali mnogi su uporedili sa aksesoarima britanske kraljevske porodice.foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Gornji deo su činile dve ukrštene trake koje su prekrivale grudi Dženifer Lopez, a dalje se haljina nastavljala niskim pojasom u crnoj boji koja je pozadi imala upečatljiv deo u vidu dve trake koje su se kao mašna vukle po podu.

 

Donji deo haljine je činila roze svilena tkanina koja je pratila liniju tela. 

 

Uz ovu besprekornu kreaciju, Dženifer Lopez je ponela svilene crne rukavice, čoker ogrlicu u obliku cveta, a aksesoar koji je privukao najviše pažnje jeste crni fascinator.

1 / 5 Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na crvenom tepihu je za Vogue rekla da nije bila baš sigurna da li da ponese fascinator, ali sve u svemu je ovo bio pun pogodak i mnoge je podsetilo na fascinatore koje nosi Megan Markl i svi članovi britanske kraljevske porodice.

 

Boju i tkaninu torbe, Dženifer je uskladila sa donjim delom suknje, a iako se ne vide na slikama, strani mediji su preneli da je pevačica imala crne platforme sa potpeticama. 


 

makonda-tracker