sva u belom

Ovo je definitivno njena boja: Kraljica Leticija dvodelnim kompletom od SATENA opčinila Madrid

1

Lepa kraljica Leticija postala je simbol ženstvenosti i prefinjenosti 

foto: EPA / J.J. Guillen
foto: EPA / J.J. Guillen

Španska kraljica Leticija opčinila je Madrid svojim novim stajlingom kada se pojavila na jednom događaju u prelepom belom kompletu izrađenom od recikliranog satena.

 

Još jednom ona je uspela da svoju liniju istakne jednostavnom kreacijom, a svi su bili oduševljeni kompletnim stajlingom u kojem se pojavila na devetoj  "Evropskoj konferenciji o duvanu ili zdravlju" u Madridu, u Španiji.

 

Leticija je oduvek važila za kraljicu stila, pa se od nje i ne očekuje ništa manje.

 

Dvodelni komplet koji ima kaiš oko struka skrojila je krojačica Kraljevskog dvora prošle godine. Kraljica ga je prvi put nosila kada je bila na nedelji mode u Madridu u martu 2022. godine.

 

 

Ovo je drugi put da je Leticija ponedla prelepu belu bluzu sa midi suknjom koja je imala veoma duboki šlic koji je sezao do iznad kolena. Bluza je imala prelepe puf rukave, koji su joj dali elegantniji izgled.

 

I dok je kraljica samouvereno šetala sve poglede su osvojile njene prelepe nebesko plave štikle španskog dizajnera Magrita, koje je uparila sa odgovarajućom nebesko plavom torbom.

 

Uvek moderna, Leticija je dopunila svoj izgled parom srebrnih visećih minđuša, predivno ukrašenih svetloplavim detaljima, kao i jednostavnim zlatnim prstenom koji je nosila na kažiprstu.

 

Španksa kraljica Leticija blistala je u belom kompletu
Španksa kraljica Leticija blistala je u belom kompletu foto: Antonio GutiéRrez / Zuma Press / Profimedia

 

Kraljica je svoju kosu stilizovala u blage talase i pustila je da pada niz vrati i leđa. Zadovoljna, sve vreme se smešila i pozirala okupljenim novinarima. 

 

Svoju prirodnu lepotu kraljica Leticija je osvežila senkom za oči boje breskve, sa veoma malo maskare i suptilnim sjajem za usne. 

 

Kraljici ovo nije prvi put na Evropskim konferencijama o duvanu ili zdravlju – poznatim i kao ECToH – na kojima je takođe prisustvovala 2017. godine.

 

ECToH se održava svake tri godine i ujedinjuje preko 600 uticajnih advokata, kao što su istraživači, naučnici i zdravstveni radnici koji rade na aspektima kontrole duvana iz cele Evrope.

 

Prelepi beli komplet kraljica je upotpunila prelepim plavim cipelama
Prelepi beli komplet kraljica je upotpunila prelepim plavim cipelamafoto: 797/DAVID/CORDONPRESS / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

 

Ovogodišnji ECToH održava se od 26. do 28. aprila 2023. i fokusiraće se na sledeću generaciju sa ciljem generacije bez duvana, gde će manje od pet odsto Evrope koristiti duvan do 2040. godine.

 

Ove godine kraljica Leticija je podržala konferenciju održavši govor o poboljšanju trenutnih politika u vezi sa duvanom, dok je takođe izdvojila vreme da pozdravi ostale prisutne goste.

 

 

makonda-tracker