TRENDI

Modni okršaj Danijele Dimitrovske i Milene Radulović: Ovaj PROLEĆNI KOMAD odmah nabavite u SVIM BOJAMA

0

Čini se da je proleće izmamilo laganije stvari, a naša lepa glumica i manekenka pokazale su šta će biti must hav ovog proleća 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Milena Radulović i manekenka Danijela Dimitrovska često na društvenim mrežama dele svoje autfite, a s obzirom na njihov sveden i često klasičan stil ne iznanađuje činjenica da su postale modni uzor mnogim devojkama. 

 

Modni trendovi za predstojeću prolećnu sezonu nam se polako otkrivaju, a među njima izdvaja se jedan, koji je godinama na modnom pijedestalu. U pitanju je nošenje oversized sakoa, u različitim prilikama i na različite načine.

 

 

Dva veoma slična, ali u različitim bojama ponele su Danijela i Milena i time pokazale da i te kako prate sva modna zbivanja kako na domaćoj tako i na svetskoj sceni.

 

Sako je odevni komad koji je savršen ne samo za posao, poslovni sastanak, već i za neke opuštenije prilike, a njegov kroj se tokom godina menjao tako da ga je danas moguće nositi gotovo uz sve.

 

Danijela i Milena imaju modni komad koji će biti kralj leta
Danijela i Milena imaju modni komad koji će biti kralj leta foto: Instagram / danijeladimitrovska/

 

Primena oversized sakoa u ženskoj modi pojavila se u periodu 80-ih godina, ali se oni nisu zadržali dugo na modnoj sceni, ali kada su se vratili to je bio pun pogodak. 

 

Ukoliko i vi volite da ih nosite pogledajte kako su ga iskombinovale Danijela Dimitrovska i Milena Radulović, jer ćete u njima možda pronaći inspiraciju za neki vaš sledeći autfit.

 

Šta kažete? Koji vam se više dopada? 

 

 

 

makonda-tracker