koja kombinacija vam se više dopada?

Brižit Makron rizikovala izborom haljine i ODUŠEVILA: Modni okršaj prve dame Francuske i kraljice Maksime

0

Brižit Makron smo navikli da vidimo u kraćim modnim komadima.

Supruga francuskog predsednika oduševila je sve prisutne svojom modnom kombinacijom.
Supruga francuskog predsednika oduševila je sve prisutne svojom modnom kombinacijom.foto: ISA HARSIN / Sipa Press / Profimedia

Francuski predsednik Emanuel Makron i njegova supruga Brižit Makron se trenutno nalaze u poseti Holandiji, a sinoć je u Kraljevskoj palati u Amsterdamu održana državna večera.

 

Njihovi domaćini su bili kralj Vilem Aleksander i njegova supruga Maksima, a možemo da primetimo da su i prva dama Francuske i holandska kraljica Maksima su sve zadivile svojim modnim izborima. 

 

Kraljica Maksima izgledala je zadivljujuće u predivnoj grimiznoj haljini. Jarke boje su inače njen zaštitni znak, a sinoćni izbor je sigurno digao sve za jednu lestvicu više.

 

Za ovu priliku kraljica Maksima je obukla elegantnu jarkocrvenu haljinu koja je imala voluminozne "puf" rukave dok su joj ramena bila otkrivena.

Ona i njen suprug su nosili odgovarajuće crvene pojaseve ukrašene ordenjima.

 

Predivna kraljica je odlučila da svoju već elegantnu i gracioznu haljinu ukrasi brošem u obliku leptira kojeg je nosila u predelu struka, a osim toga nosila je i svoju tijaru i bisernu ogrlicu.

Sa druge strane, njen suprug je nosio otmeni smoking i belu leptir mašnu, a propratni deo njegovog stajlinga su bili i njegove vojna priznanja.

 

Supruga francuskog predsednika Brižit Makron je delovala takođe besprekorno elegantno, a njena haljina je ukrala sve poglede.

Iako smo navikli da je gledamo u midi suknjama, haljinama il elegantnim pantalonama, ovog puta je odlučila da "rizikuje" i obuče nešto drugačije.

 

U pitanju je maksi haljina u indigo plavoj nijansi koja je u gornjem delu imala srebrne i bronzane detalje.

1 / 5 Foto: RUT / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Modni kontrast gornjeg dela koji je bogat detaljima i donjeg dela koji je jednobojan, diskretan i jednostavan uz teget nijansu koja je simbol otmenosti pokazao se fantastičnim modnim odabirom.

 

Minđuše koje je odabrala za ovu priliku su se predivno uklopile sa metalik detaljima na haljini. 

 

Emanuel Makron je nosio odelo i plavo-žuti pojas, što sugeriše da je dobio Orden holandskog lava, renomiranu građansku čast u Holandiji.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

makonda-tracker