pre-le-po

Za sve prilike, i uz baletanke i uz štikle: Slađana Tomašević u odelu koje priziva proleće i sakriva višak kilograma

0

Voditeljka Slađana Tomašević obožava da nosi odela, ali ovo nas je posebno očaralo.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Voditeljka Slađana Tomašević je jedno od poznatijih domaćih TV lica, godinama je uvek nasmejana, profesionalna i maksimalno posvećena svom poslu.

 

Poznato je i da je ona jedna od najlepših voditeljki na našoj javnoj sceni.

 

Svojim modnim kombinacijama nas uvek oduševi i uvek je inspiracija za damski i elegantni stajling koji nikad ne prolazi nezapaženo.

 

Iako u svojoj emisiji koju vodi nosi haljine, primetili smo da voli da ponese i odelo.

Jednom prilikom je pozirala u tamnoplavom odelu, koje se sastoji od dužeg sakoa i pantalona sa ravnim nogavicama. 

 

Ni Slađana nije odolela "Barbi trendu" pa nas je jednom prilikom oduševila u roze odelu potpuno poslovnog kroja koji besprekorno ističe liniju i naglašava struk.

Zlatno odelo kojim nas je jednom obradovala je apsolutno savršeno za večernje izlaske, ali i za kasne popodnevne sastanke sa prijateljima.

A ovog puta, lepa voditeljka nas je apsolutno očarala jednim pravim prolećnim odelom.

 

Trodelno svetloplavo odelo apsolutno priziva proleće.

 

Odevna kombinacija koju je ponela se sastojala iz prsluka sa jednorednim kopčanjem, sakoa, a ceo stajling "nose" široke pantalone koje su svojim laganim padanjem niz telo zaslužne što ova modna kombinacija može da se nosi i u opuštenijim prilikama.

Slađana je ovo odelo iskombinovala sa obućom sa vrhom u špic,a iako se ne vidi lepo da li se radi cipelama na štiklu ili ravnim, apsolutno je nebitno jer se savršeno slaže uz odelo. 

Ovo odelo je zahvaljujući svom kroju idealno ako želite da prikrijete višak kilograma u predelu butina i da istaknete gornji deo tela.

 

makonda-tracker