originalno

Ovakav kaput se ne viđa svaki dan: Jelena Gavrilović demonstrira kako se nosi PEPITO DEZEN

0

Premijera filma "Munje: Opet!" okupila je veliki broj ličnosti iz javnog života, a među njima je bila glumica Jelena Gavrilović

Jelena je još jednom dokazala da je dama sa stilom
Jelena je još jednom dokazala da je dama sa stilomfoto: Marija Mladjen/ATAImages

Na dugo očekivanoj premijeri nastavka kultnog filma "Munje!!" okupio se i veliki broj poznatih sa domaće scene. Naravno, u prvom planu su bili sami akteri filma.

 

Dame su se uglavnom odlučile za neke elegantnije stajlinge, dok je muški deo ekipe više bio u urbanom stilu.

 

Tako je lepa glumica Maja Mandžuka, koja je ponovila svoju ulogu iz prvog dela filma, zasijala u ružičastom izdanju, a Miona Marković je pobrala veliku broj pozitvnih kritika za svoju nesvakidašnju toaletu. Muški deo ekipe poput Sergeja Trifunovića i Borisa Milivojevića odlučio se za opušteniju varijantu.

 

No, malo im je svima ukrala šou glumica Jelena Gavrilović. U centru istog bio je jedan ne baš klasičan kaput, sa prorezima na rukavima u pepito dezenu.

 

Jelena dokazala da sa kombinacijom crne i bele boje nema greške
Jelena dokazala da sa kombinacijom crne i bele boje nema greškefoto: Antonio Ahel/ATA Images

Jelena je svoje novo elegantno izdanje sjajno uklopila sa još nekoliko detaljala i pokazala sa crno-belom kombinacijom boja uglavnom ne možete pogrešiti.

 

Ispod kaputa sa visoko podignutom širokom kragnom obukla je belu košulju, dok svi ostali detalji bili u crnoj boji. Torbica, duboke čizme i kaiš. ( Više fotografija, ko je sve bio i kako se obukao za premijeru nastavka Munja pogledajte u našoj galeriji) 

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Gavrilovićeva se odlučila za nenapadnu šminku, ali i za jarkocrveni karmin koji se sjano uklapao sa belim i crnim tonovima.

 

 

makonda-tracker