modni predlozi

Sužava struk i zrači OTMENOŠĆU: Pastelni autfit Kajli Minog kakav mogu da nose žene svih generacija i veličina

0

Baš kad je fascinirala sve okupljene, pevačica Kajli Minog zamenila je plavo odelo pink varijantom i ponovo očarala fanove

Kajli Minog promovisala je novo vino koje nosi njeno ime - Kylie Minogue
Kajli Minog promovisala je novo vino koje nosi njeno ime - Kylie Minoguefoto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Australijska pop senzacija Kajli Minog (54) decenijama spada u najveće zvezde svetske scene, a ona je poznata i po tome što u svakoj prilici izgleda kao sva modna inspiracija koja vam treba!


Tako je bilo i tokom njenog jučerašnjeg boravka na Sajmu vina ProWein u Dizeldorfu, gde je Kajli juče predstavila novi roze proseko nazvan po njoj, a pevačica je bila i više nego elegantna.


Kajli je stigla na Sajam u šik odelu vrlo efektne svetloplave nijanse, a njen izbor bio je autfit koji podseća na osamdesete godine prošlog veka, kada se ona i proslavila.

 

 

U pitanju je predimenzionirani model čiji je gornji deo jedva primetno strukirani sako koji naglašava ramena i ima upečatljive revere – i dugačke, i široke, i oštre!

 

Kajli Minog na Sajmu vina u Dizeldorfu
Kajli Minog na Sajmu vina u Dizeldorfufoto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kajlino odelo potpisuje modna kuća Joseph, a donji deo čine lepršave pantalone širih nogavica, koje imaju visok struk, pa su vrlo pogodne ako biste da sakrijete od pogleda eventualni višak u predelu stomaka.


Pevačica je uz to ponela crnu bluzu i elegantne cipele sa tankim štiklama i ostavila sjajan utisak, a potom se – presvukla. Naime, u jednom momentu, Kajli se pred okupljenima pojavila u drugoj varijanti prolećnog stajlinga koji ostavlja utisak, a njen izbor bilo je efektno pink odelo sličnog kroja.

 

 

Međutim, ovog put aje ponela običnu belu majicu, koja je uvek odličan spoj s dominantno ružičastom odećom.

 

 

makonda-tracker