bez greške

U ruci – Dolče & Gabana ČAROLIJA! Večernji stajling Ane Sević koji pristaje svakoj ženi i stvara iluziju struka

1

Tašnica čija se srednja veličina prodaje po ceni od 2.095 dolara bila je izbor popularne pevačice za koncert Saše Matića

Ana Sević sa suprugom Danielom Nedeljkovićem na koncertu Saše Matića
Ana Sević sa suprugom Danielom Nedeljkovićem na koncertu Saše Matićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni pevač Saša Matić održao je sinoć veliki koncert u beogradskoj Štark areni, koja je okupila veliki broj njegovih fanova, kao i kolega.


U najvećim hitovima jednog od omiljenih regionalnih pevača uživale su pevačica i odnedavno glumica Milica Todorović, koja mu se pridružila na sceni, Milica Pavlović i mnogi drugi.


Među najzapaženjima u publici bila je pevačica Ana Sević, koja se odlično provela sa suprugom Danielom Nedeljkovićem, a na koncert je stigla sjajno raspoložena i stilizovana za desetku.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Pevačica je za ovu priliku odabrala crno-belu odevnu kombinaciju, klasičan aufit kakav nikad neće izaći iz mode. Njen izbor su crne kožne pantalone ravnog kroja, koje je kombinovala s efektnim i strukiranim blejzerom bele boje. Ana je tome dodala bluzu u navy stilu, sa horizontalnim prugicama, njen izbor obuće i aksesoara sve čini još otmenijim.

 

Ana Sević sa suprugom Danielom Nedeljkovićem na koncertu Saše Matića
Ana Sević sa suprugom Danielom Nedeljkovićem na koncertu Saše Matićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, pevačica je odabrala lakovane crne cipele s vrtoglavo visokim i vrlo tankim štiklama, a "zaokružila" je svoj stajling tašnom nazvanom Sicily, koju potpisuje modna kuća Dolce & Gabbana.


Ova torbica je kultni i vanvremenski modni detalj koji odaje počast Siciliji i njenim lepotama, budući da je ovo ostrvo večita inspiracija Stefanu Gabani i Domeniku Dolčeu.

 

Sicily tašna modne kuće Dolce & Gabbana
Sicily tašna modne kuće Dolce & Gabbanafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Tašna srednje veličine prodaje se po ceni od 2.095 dolara, a ona je strukturisana, jednostavna, a ipak efektna i još elegantnijom je čine metalni detalji u boji žutog zlata.

 

 

makonda-tracker