PRESLATKA

Jedan ovakav KOMAD i "mirni ste" od septembra do aprila: Dragana Mićalović obožava ovu boju, jer čini da izgleda TRENDI

0

Lepa glumica često je inspiracija mnogim ženama, jer nosi praktične odevne komade savršene za svaki dan 

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Glumica Dragana Mićalović brižljivo gradi svoju glumačku karijeru već godinama. Uprkos činjenici da joj je gluma najveća ljubav ova lepa mlada žena često sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli i modne saveta.

 

Naime, njena velika ljubav, pored glume je i moda, pa ne iznanađuje što često imamo prilike da je vidimo u različitim izdanjima. 

 

Draganine odevne kombinacije često su veoma jednostavne i mogu se lako iskopirati, nositi kako na posao tako i u šetnju gradom, a ima i onih koje mogu da pariraju najlepšim kreacijama sa crvenih tepiha.

 

 

Ona je nedavno objavila jedan selfi iz lifta nakon povratka iz pozorišta, na kojem smo imali prilike da vidimo njen najnoviji stajling. Već na prvi pogled svima je za oko "zapao" prelepi krem kaput, koji se vezuje oko struka, koji se savršeno uklopio sa torbicom iste boje. 

 

Dragana je tom prilikom držala buket prelepih crvenih ruža u rukama, pa se potkralo i pitanje da li je možda na pomolu neka nova ljubav...

 

Kaput Dragane Mićalović zbog boje, dezena i kroja možete nositi od septembra do aprila
Kaput Dragane Mićalović zbog boje, dezena i kroja možete nositi od septembra do aprilafoto: Instagram / hipokampelefentokamela

 

 

Da li postoji neki tajni obožavalac ili muškarac koji osvaja srce lepe glumice ostaje nam da vidimo, ali ono u šta smo sigruni jeste to da je ovaj stajling naše glumice još jednom pobrao simpatije velikog broja pratilaca. 

 

To i ne iznenađuje ako se uzme u obzir model, ali i boja kaputa, koja se može lako iskombinovati uz sve. Ukoliko želite univerzalni kaput koji možete da nosite od septembra, pa sve do aprila, jedan ovakav će vam pomoći da uvek izgledate savršeno. 

 

 

makonda-tracker