(FOTO)

Inspiraciju je pronašla tamo gde mnogi NE BI VIDELI NIŠTA: Mirka Federer na Nedelji mode u izdanju koje možete i MRZETI

0

Nedelja mode u Parizu tradicionalno privuče veliki broj zvezda iz sveta filma, sporta, mode...

Mirka i Rodžer Federer na Nedelji mode u Parizu
Mirka i Rodžer Federer na Nedelji mode u Parizufoto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U toku je Nedelja mode u Parizu, a ovog puta je njoj prisustvovao i jedan od najbogatijih penzionera, nekadašnji teniser Rodžer Federer sa svojom suprugom Mirkom.

 

Oni su bili u društvu slavne Ane Vintur, a čini se da dani bez profesionalno bavljenja tenisom, jako prijaju Federeru, te on izgleda bolje nego ikad i uživa u braku sa Mirkom, koja je svojim stajlingom iznenadila. 

 

Mirka je privukla pažnju nesvakidašnjim modnim odabirom. Ona se pojavila u kratkoj haljini inspirisanoj horoskopskim znacima, dok je preko imala prsluk-džemper na kom je naslikan ovan, kao znak zodijaka, čime je jasno aludirala na svoj horoskop.

 

Mirka i Rodžer Federer na Nedelji mode u Parizu
Mirka i Rodžer Federer na Nedelji mode u Parizufoto: Ziya / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovakvo modno izdanje je prilično neobično za Nedelju mode, međutim Mirka i Federer su zajedno delovali kao usklađen i originalan par. Ona je svoju neobičnu haljinu i džemper uklopila uz čizme do kolena, koje sigurno imate i vi, dok je Rodžer odabrao klasično odelo i rolku.

 

Podsetimo, Rodžer je jedan od najboljih tenisera svih vremena i nekada veliki protivnik našeg Novaka Đokovića, a nakon što se prošle godine povukao iz tenisa, poneo je titulu jednog od najbogatijih penzionera na svetu.

 

 

makonda-tracker