(FOTO)

Može i uz štikle i uz ravnu obuću: Danica Ristovski u JEDNOSTAVNOJ crnoj haljini savršenoj za žene svih godina

0

U Beogradu je održana dodela Balkan Awards nagrada koja je okupila brojne ličnosti sa domaće javne scene.

Danica Ristovski
Danica Ristovskifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Danica Ristovski je prisustvovala dodeli Balkan Awards nagrada, a  na ovoj svečanosti se pojavila u društvu Milice Milše i Žarka Jokanovića.

 

Danica je nasmejano pozirala fotografima, a mnogi su komentarisali kako glumica nikad lepše nije izgledala. Ona je za ovu priliku odabrala crnu odevnu kombinaciju.

 

Pored elegantne haljine sa providnim detaljima na kraju, posebnu pažnju je privuklo krzno sa mašnom koje je glumica vezala preko jednog ramena.

 

Danica Ristovski, Milica Milša i Žarko Jokanović
Danica Ristovski, Milica Milša i Žarko Jokanovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, nedavno se pojavila vest u medijima da tvorac serije Igra sudbine Žarko Jokanović, zajedno sa glavnim likom Milicom Milšom i Danicom napušta popularnu seriju. Brojni fanovi su bili razočarani njihovim odlaskom, a o tome su se Žarko i Milica oglasili.

 

Danica Ristovski, Milica Milša i Žarko Jokanović
Danica Ristovski, Milica Milša i Žarko Jokanovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ne postoji nikakav medijski trik. I za Milicu i za mene to je završena priča. Tome je došao kraj i na sve je stavljena tačka. Konkretno, nisam pristao da izbacim iz serije trideset glumaca, a nisam se ni slagao sa namerom da se snimaju dve, tri epizode dnevno, jer to urušava svaki kvalitet. Istovremeno, nijednog trenutka nisam pristao na zahteve da od Igre sudbine napravim njenu suprotnost - seriju koja ide u triler, kriminal i neki oblik mračnjaštva. Žarko više ne piše Igru sudbine, a ja nikada više neću igrati Adu Kanački. Priča da ću se vratiti u seriju obična je podmetačina, koja ima za cilj da bude mamac za publiku koja voli taj lik. To se radi smišljeno, pa se šire dezinformacije - rekli su oni u zajedničkoj izjavi.

 

 

makonda-tracker