LAKO SE KOPIRA

Pored njih niko nije primetio cipele SA STAKLENOM PETOM: Severinine farmerke su HIPNOTISALE svet i nosiće se decenijama

2

Regionalna zvezda je vrlo često tema modnih portala zbog posebnog stila.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Severina Vučković je zavredela pažnju publike svojim pesmama, nastupima i žrtvovanju kada je posao u pitanju, a sa pojavom društvenih mreža, pokazala nam je da je talentovana i za modnu pistu.

 

Severina je dosta aktivna na Instagramu gde često objavljuje različita modna izdanja i predstavlja inspiraciju devojkama u regionu.

 

Ovog puta, pevačica je pozirala u odevnoj kombinaciji koja je spojila retro i futuristički, trendove i smele komade, a istovremeno i oduševila svoju publiku.

Ne možete da ne primetite njene supermoderne farmerke zvonastog kroja koje se sastoje od svetlijeg i tamnijeg teksasa, a koje je pevačica uklopila uz dosad neviđene plitke cipele sa providnom petom koja podseća na staklo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Iako možda odabir obuće ne bi bio najlepši komad današnjeg Severininog autfita, farmerke to sigurno jesu. Ovakav model je dostupan na svakom koraku, neverovatno je moderan, a influenserke širom sveta ne žive bez njih.

 

Da je lepota u detaljima, zna i Severina koja je za nakit odabrala efektno prstenje nepravilnog oblika koje podseća na kamen, a sve zajedno čini savršenu ekstravaganciju.

 

 

makonda-tracker