(FOTO)

GLAMUR i SJAJ na njihov način: Ćerke Jelene Karleuše proslavile Novu godinu u MAMINIM raskošnim haljinama

0

Ona je Novu godinu dočekala radno, a društvo su joj pravile njene ćerke.

Jelena Karleuša
Jelena Karleušafoto: Damir Dervišagić

Pevačica Jelena Karleuša je za doček Nove godine nastupala u jednom prestoničkom hotelu, međutim, ovog puta je imala posebnu publiku i podršku, s obzirom na to da su se s njom provodile i njene ćerke Atina i Nika.

 

One su odabrale posebne kreacije o kojima je i sama Jelena govorila, a izgledom svojih naslednica se pohvalila i na Instagramu.

 

- Atina i Nika su tu, bile su one i prošle godine, sada su već u maminim haljinama i cipelama, to mogu da vam kažem, to su već velike devojke, jako sam ponosna zbog toga - izjavila je pevačica.

 

Atina i Nika Tošić
Atina i Nika Tošićfoto: karleusastar/Instagram/printscreen

Atina, koja se bavi i manekenstvom, odabrala je usku svetlucavu haljinu koju je uklopila sa srebrnim salonkama, dok je Nika u najluđoj noći bila u crnoj šljokičavoj haljini i ravnoj obući.

 

Atina i Nika Tošić
Atina i Nika Tošićfoto: karleusastar/Instagram/printscreen

Još od rođenja, život ovih devojčica je pod lupom javnosti, a sada nema sumnje da su porasle u prave lepotice koje nisu ništa manje popularne od svojih roditelja.

 

Podsetimo, Jelena je otkrila i svoje želje za 2023. godinu, a one se prvenstveno odnose na zajedništvo i složnu porodicu.

 

- Mi se nismo razveli, živimo i dalje u četiri zida, a sve više od toga pokazaće vreme. U 2023. bih volela da Duško promeni način razmišljanja, poštovanja i ljubavi prema majci svoje dece - rekla je ona za Kurir.

 

 

makonda-tracker