upečatljivo

Trudnički stomaci bili su glavna tema! Autfiti poznatih koji su pomerili granice mode u 2022. godini

0

Svake godine na holivudskim događajima viđamo bezbroj različitih fensi haljina, ali sada ne biramo najlepše, već one koje su ostavile najjači utisak. 

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Selebritiji u Holivudu su oduvek bili poznati po ekstravagantnim izdanjima, koja mogu da odu u više pravaca. Neka su otmena i atraktivna, ali su neka i vrlo eksperimentalna i smela.

 

Toliko smela da se o o njima priča dugo nakon događaja na kojima smo ih videli! Mi na ovoj listi tražimo baš takve aufite. 

 

  • Rijana

 

 

Hajde da krenemo od kraljice!

 

Mnogi su zanemeli kada su videli ove godine Rijanu sa trudničkim stomakom na Diorovoj izložbi u Parizu. Pevačica sa Barbadosa je stigla u potpuno providnoj crnoj haljini, lakiranim čizmama i kaputom. Rijana je ove godine lansirala više trudničkih bombastičnih izgleda, a iako je ovaj bio jedan od najupečatljivijih, ni drugi nisu bili za "bacanje". 

 

 

 

  • Emili Ratajkovski 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Ova Versače haljina koju je ponela Emili Ratajkovski je malo koga ostavila ravnodušnim. Najviše zbog gornjeg dela i njenih, po nekima suviše slobodnih, grudi u ovom grudnjaku. Donji deo je pun veselih boja, gde preovlađuju žutozlatna i crvena. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

 

  • Adrijana Lima

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Bivša draga našeg poznatog košarkaša Marka Jarića, sa kojim ima dve devojčice Valentinu i Sijenu, ove godine svima objavila da je opet trudna. Dok je bila u "blaženom stanju" Adrijana je prošetala jednu neobičnu Balmain haljinu, koja sav akcenat stavlja baš na njen stomak.

 

  • Tesa Tompson

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELIE SAAB (@eliesaabworld)

  

Holivudska glumica koju dobro znamo po hitovima "Ljudi u crnom" i sva tri dela serijala "Creed", kao i ulogama u Toru i "Avengersima". S druge strane, oni koji ne prate kinematografiju, ali prate modu sigurno je bolje znaju po ovoj haljini.

 

Neki šaljivi komentari koji se mogli na naći na netu vispreno su primetili da je ova haljina verovatno duža od svih crvenih tepiha na svetu. 

 

  • Lizo 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

 

Melisa Vivijen Džeferson, poznatija pod svojim umetničkim imenom Lizo, američka je pevačica i hip-hoperka. Ova zvezda, iako rođena u Detroitu je svoju muzičku karijeru započela u Minesoti. Međutim, lani su svi više pričali o ovoj njenoj Gotjeovoj haljini boje šljive nego o muzici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

 

  • Kejt Blanšet

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Schiaparelli (@schiaparelli)

 

Australijsku glumicu najbolje pamtimo po ulogama u filmu Martina Skorsezea "The Aviator" i ostvarenju "Blue Jasmin", za koje nagrađena i Oskarima. E pa, Kejt je ovog puta nagrađena od nas za ovaj veoma kreativni Schiaparelli kombinezon, tačnije za top koji je bukalno bio - kao buket cveća. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

  • Megan Foks i Mašin Gan Keli

 

Mašin Gan Keli, Megan Foks
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Megan i Mašin Gan su definitvno hedan od najpopularnijih parova u Holivudu u poslednje dve godine. Holivudski analitičari su ovaj stil lepe glumice i Dejvid Koma haljinu nazvali "glem got" i primetili da su se njeni autfiti značajno promenili od kada je uplovila u vezu sa poznatim reperom, veoma unikatnog stila. 

 

 

Ema Korin

 

 

Publika širom sveta je zavolela mladu glumicu dok je gledala kao Ledi Di u maestralno odigranoj roli u popularnoj seriji Kruna, za koju je dobila i Gremi nagradu. Nakon toga srca fanova počela je da osvaja i svojim neobičnim autfitima, a ako moramo da izdvojimo jedan - to je bez ikakve dileme ovaj. "Haljina zlatna ribica" brenda "JW Anderson" je nešto o čemu će se pričati i dugo nakon ove godine. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker