(FOTO)

One su bile ZVEZDE svakog događaja u 2022. godini: 5 poznatih dama u čijim modnim izdanjima ste uživali

1

Srpkinje su vrlo često na listama najlepših i najstilizovanijih žena, pa ne čudi što svake godine uživamo u modnim izdanjima naših poznatih dama.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages, Antonio Ahel/ATA Images
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages, Antonio Ahel/ATA Images

Kako smo ispratili 2022. godinu, na red su došle analize, sumiranje utisaka i biranje onoga po čemu ćemo pamtiti godinu za nama. Moda je sastavni deo života većine žena, pa su tako uvek najčitaniji članci koji se tiču stajlinga neke od poznatih dama i kako iskopirati njihove stilove.

 

Ono što ste najviše voleli da vidite u godini za nama su modne ideje naših najpoznatijih glumica Nine Janković, Tamare Dragičević, Jelisavete Orašanin, ali i regionalnih zvezda Lepe Brene i Suzane Mančić.

 

Ako želite da izgledate kao Tamara Dragičević i u 2023. godini, odaberite suknju koja magično skida kilograme u struku, a svoje izdanje zaokružite trendi prslukom.

Jelisaveta Orašanin nam je u protekloj godini pokazala sav talenat kojim raspolaže kada je moda u pitanju, često je bila provokativna, ali sa stilom, pa su njene kombinacije uvek poželjne za kopiranje.

Još jedna mlada glumica je ostavila utisak prave modne ikone, pa tako svako pojavljivanje Nine Janković nije prošlo neopaženo. Posebno je privukla pažnju čizmicama koje su zaludele Beograđanke.

Lepa Brena je jedna od onih žena koje će uvek biti glavna tema, šta god da obuku i u čemu god da se pojavi. Ovog puta, pun pogodak je napravila kada je odabrala jedne posebne pantalone.

I za kraj, još jedna od diva Jugoslavije, Suzana Mančić. Žena koja pleni svojom harizmom i izgledom, a jednom prilikom je zablistala sa ćerkama i svima pokazala zašto je i dalje neprikosnovena.

 

 

makonda-tracker