iskopirajte

Svetlucavo izdanje uz naglašen struk: Jelena Rozga u odelu koje svojim krojem MAGIČNO izdužuje figuru (FOTO)

0

Pevačica Jelena Rozga je na sceni već 27 godina, verovali ili ne.

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata pevačica Jelena Rozga je objavila akustični album Minut srca mog, na kom se nalaze sve pesme koje su obeležile njenu dugu karijeru, album je posvetila svojoj publici i svima onima koji se pronalaze u njenim pesmama.

 

Na svečanoj promociji u Zagrebu, Jelena je okupila brojne poznate ličnosti, među kojima je i Vjekoslava Huljić, autorka velikog broja njenih pesama.

Jelena je zablistala na događaju na kom je svakako ona i bila glavna zvezda, međutim, svojim modnim izdanjem je dodatno ulepšala celo veče i atmosferu.

 

- Moram se zahvaliti mom prijatelju, mom producentu Srđanu Skansiju. Hvala ti Skansi što si od prve sekunde kad sam ušla u tvoj studio verovao u mene - rekla je Jelena na početku.

 

Lepa Splićanka je odabrala crni komplet sa svetlucavim motivima, koji se sastoji od pantalona širokih nogavica, kraćeg sakoa i supermodernog topa koji je zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, suptilno naglasio Jelenin struk.

Ona obožava kvalitetnu obuću i vrlo često ima modele na kojima bismo joj pozavideli, pa je tako i ovog puta odabrala elegantne Yves Saint Laurent sandale sa satenskom ružom i tankim kaišićima, dok je svoje izdanje upotpunila skupocenim Balenciaga naušnicama.

 

 

makonda-tracker