FOTO

Košulja, pantalone & čizme koje su APSOLUTNI HIT već 5 decenija: Stajling Anastasije Ražnatović ostavio sve BEZ TEKSTA

0

Nakon što je provela duži period kod svog dečka u Sevilji Anastasija je nedavno doputovala u Srbiju 

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna pevačica Anastasija Ražnatović već godinu dana uživa u ljubavi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom

 

Njih dvoje svaki slobodan trenutak provode zajedno, a nakon što je duži period provela u Sevilji Anastasija je odlučila da sada izvesno vreme provede u krugu svoje prodice u Beogradu.

 

 

U poslednjih nekoliko godina Anastasija se posvetila muzičkoj karijeri, koju je sada malo zapostavila jer mnogo vremena provodi sa Nemanjom u gradu u kojem se on profesionalno bavi fudbalom.

 

Ipak, kada je moda u pitanju, lepa pevačica se trudi da sve modne trendove isprati, pa ne iznenađuje to što je mnogim devojkama, naročito mlađe populacije, postala modni uzor.

 

Nedavno smo imali priliku da je vidimo od glave do pete u džinsu, a dobro je poznato da su odevni predmeti od teksasa već godinama broj jedan na svetskim modnim pistama.

 

 

Ovog puta ona je odlučila da ponese farmerke, teksas sako i teksas top, a sve je upotpunila preslatkom torbicom u tirkizno plavoj boji i čizmama koje su takođe osvojile modnu scenu pre više od 50 godina.

 

Sada ih ponovo viđamo na domaćim i stranim zvezdama, a s obzirom na to da se lako kombinuju uz gotovo svaki odevni komad jasno je zašto su kraljice svake jesenje sezone. 

 

 

 

makonda-tracker