savršeno

Crne čizme do kolena i suknja od 50.000 dinara: Ana Ivanović u VANVREMENSKOJ kombinaciji po merilima Ane Vintur (FOTO)

0

Nekadašnja teniserka još jednom je očarala sve pratioce na društvenim mrežama 

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata srpska teniserka Ana Ivanović godinama je u centru pažnje javnosti. Nekada je to bilo jer je bila jedna od najboljih u belom sportu, a sad jer je izgradila modni stil na kojem joj mnoge žene zavide.

 

Ona uživa u ljubavi sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, a ono što mnoge intrigira jeste njen privatni život.

 

Iako se trudi da od znatiželjnih novinara sakrije privatnost, ono što Ana rado deli sa svima jesu njeni stajlinzi.

 

 

Jednu fotografiju nedavno je podelila sa pratiocima na društvenim mrežama, a čim su je videli, njeni pratioci su oduševljeno krenuli da je komentarišu.

 

Ovog puta Ana je ponela moderne čizme do kolena i kratku crno-belu suknju, čija cena je oko 400 američkih dolara. Uz to ponela je jednostavnu crnu rolku dugih rukava, koja se savršeno uklopila uz ceo autfit.

 

Ana je poznata kao neko ko voli svedene odevne kombinacije bez mnogo upadljivih detalja. Upravo zbog toga je mnogim ženama postala modni uzor. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Govoreći od kombinovanju boja Ana Vintur se više puta osvrnula na to da crnu boju smatra promašajem. Upravo to je razlog zbog koje je vrlo retko nosi. Umesto toga ona se oslanja na dugačak asortiman šarenih komada.

 

Međutim, kada nosi crnu boju, čini je zanimljivom mešajući materijale poput vune, baršuna i antilopa. Takođe bira komade sa zabavnim ukrasima, a jedan takav ponela je i naša poznata teniserka. 

 

 

makonda-tracker