ŠTA VI MISLITE?

Modno izdanje kakvo se ne očekuje od kraljice: Leticija od Španije u uskoj haljini sa modernim detaljima (FOTO)

0

Kraljica Leticija je počasna predsednica Španskog udruženja protiv raka, a na njihovoj 50. godišnjici istraživanja, kraljica se pojavila u neponovljivom izdanju.

foto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia
foto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Kraljica Leticija uvek ima impesivne odevne komade kojima oduševljava ceo svet, ali uvek kad pomislimo da smo najbolje videli, ona nas demantuje. Ovog puta, iskopirala je kraljicu Maksimu, a iako smo od nje navikli na originalnost, sada smo videli da i "recikliran" autfit može odlično da izgleda.

 

Inače, Leticija je nedavno proslavila 50. rođendan, pa su joj i gosti ove proslave pevali slavljeničku pesmu, što je bilo iznenađenje za kraljicu.

Ona je odabrala sasvim neuobičajenu kreaciju i za kraljicu, ali i za njen dosadašnji stil. Pojavila se u uskoj teget haljini koja je prekrivena milionima šljokica, a sa potpisom Ninne Ricci. Cela kreacija zbog upadljivih šljokica ima teget-ljubičasti odsjaj, pa je nemoguće ne primetiti kraljicu u ovakvom izdanju.

 

1 / 3 Foto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

 

Salonke i torbica u istoj nijansi kao odsjaj haljine, samo su zaokružile stajling kraljice Leticije koji je idealan i za noćne izlaske, ali i za ovakvu vrstu događaja, ako imate urođenu sofisticiranost kao španska kraljica.

 

Inače, sličnu kreaciju je nosila i kraljica Maksima, samo je njena haljina bila malo šira, dok kraljica Leticija voli garderobu koja u granicama pristojnosti i u skladu sa kodeksom oblačenja ističe njenu figuru.

 

 

makonda-tracker