ovaj model možete i da sašijete

Bajka o vrhunskoj eleganciji pripala je njoj: Leticija od Španije košulja-haljinom pomerila granice stila (FOTO)

0

Španska kraljica Leticija je posetila Muzej kraljice Sofije u Madridu na godišnjicu Pikasove smrti i otvorila izložbu Pikasova godina.

foto: PPE / Sipa Press / Profimedia
foto: PPE / Sipa Press / Profimedia

Kraljica Leticija je uvek nepresušna inspiracija kada je visoka moda u pitanju. Ona se sada pojavila sa suprugom Filipom u Muzeju kraljice Sofije i doslovno sve ostavila  bez reči.

 

Ona nikad ne greši, a sve češće poštuje pravilo manje je više, te se njena modna izdanja mogu opisati kao jednostavna, ali i jedinstvena. Ovog puta je zablistala u beloj košulja-haljini.

Haljina je u njenoj omiljenoj midi-dužini, ali sa strane ima proreze koji su krajnje suptilni i kaiš oko struka kako bi naglasio eleganciju. Kraljičina kreacija je sa potpisom španskog brenda Massimo Dutti, a inače je poznato da ona voli domaće kreatore, te često nosi i garderobu koja je po ceni dostupna većini stanovništva.

 

1 / 3 Foto: PPE / Sipa Press / Profimedia

 

Ipak, belu jednostavnost i glamur je zapečatila crvenim salonkama sa otvorenom petom, dok je u ruci nosila kožnu tašnu sa zmijskim dezenom njene omiljene Caroline Herrere.

 

Sofisticiranost kraljice Leticije kao da joj je urođena, a svakim svojim pojavljivanjem ona iznova iznenadi i ulepša dan. Njeno modno izdanje možete vrlo lako kopirati, a ovakva haljina je čak jednostavna i ako želite da je sašijete.

 

 

makonda-tracker