SMELO I IZAZOVNO

Kratka bela haljina + sako: Alesandra Ambrozio jednostavnom MONOHROMATSKOM kombinacijom bacila Veneciju pod noge (FOTO)

0

Čuvena brazilska manekenka uvek želi da izgleda savršeno, a ovog puta se odlučila za efektnu kombinaciju od koje zastaje dah

foto: EPA/CLAUDIO ONORATI
foto: EPA/CLAUDIO ONORATI

Alesandra Ambrozio mami uzdahe gde god da se pojavi, a 79. Filmski festival u Veneciji bio je prava prilika da pokaže kako se u jednostavnoj odevnoj kombinaciji može izgledati potpuno fantastično.

 

Ona je stigla na Lido gde su se okupile i mnoge druge poznate ličnosti. Jedna od najpoznatijih brazilskih foto-modela i manekenki za ovu priliku izabrala je efektnu belu kombinaciju koja je izazvala pravo oduševljenje. 

 

 

Kratka bela čipkana haljina bila je prožeta cvetnim detaljima u beloj boji. Tanke bratele činile su da izgleda prefinjeno i elegantno, a ono što su svi primetili jeste i da je haljina istakla njene kao izvajane duge noge. 

 

Alesandra Ambrosio
Alesandra Ambrosiofoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

 

Oko vrata je ponela diskretnu ogrlicu, a na ruci narukvicu, koja je odavala nežan damski stil. Okrugle alke sa cirkonima otvorile su njeno lice, a kosa joj je u blagim talasima padala preko grudi. 

 

Čitavu kombinaciju upotpunila je jednostavnom krem-belom torbicom i belim sandalama sa visokom petom i pertlama koje su se obavijale oko njenog članka. One su dodatno doprinele tome da njene noge izgledaju savršeno.

 

U kakvim izdanjima smo imali prilike da je vidimo ranije pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 7 Foto: Nenad Kostić, Kurir

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker