pogledajte

Ne propustite veliko sniženje: Popunite vašu kolekciju još jednom lepom i kvalitetnom torbom!

0

Volite da svaki dan imate šik modne kombinacije, ali najviše od svega volite da to finiširate sa nekom dobrom torbom. Svako ima neku opsesiju, a za vas su to upravo torbe. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Volite da budu raznih dezena, oblika i veličina ali najviše volite kada se na to doda kvalitet. Verujemo da ste uvek u potrazi za novim torbama koje želite da pripojite svojoj raznovrsnoj kolekciji. Pogledajte neke od modela i odaberite omiljeni!

 

Torba ženska Occhiblu Italy je siva torba urađena od visokokvalitetne eko kože,većih dimenzija koja ima dopunsku manju torbicu. Ova torba je pun pogodak za žene koje vole da imaju mesta za još po koju sitnicu. Torbu možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, za samo 1.990 rsd.

 

Ženska torba
foto: Promo

Torba ženska Coveri Italy oranž je savršena za one žene koje vole male kompaktne torbe. Ima ih i u drugim bojima kao što su bež i siva. Torbu možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, za samo 1.950 rsd.

 

Ženska torba
foto: Promo

Ranac ženski Marina Galanti Italy je savršen za sve one žene koje vole da imaju slobodne ruke. Izrađen je u kombinaciji eko kože i monta. Ranac možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, za samo 2.400 rsd.
 

Ženska torba
foto: Promo

Tašna ženska OCCHIBLU Italy STAR sa njom ćete u izlasku zagarantovano zasijati i to prvenstveno zbog njene svedenosti i kompaktnosti. Izrađena je u bež boji od visokokvalitetne eko kože. Tašnu možete narućiti klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, za samo 2.990.rsd.

 

Ženska torba
foto: Promo

* Klikom OVDE pogledajte sve dostupne modele.

makonda-tracker