da li vam se dopada?

Udobno, atraktivno i u NJENOM FAZONU: Dženifer Lopez u sportskoj kombinaciji koja zrači SEKSEPILOM

0

Odlučila se za upečatljive komade koji su vrlo moderni i efektni, ali i neverovatno upečatljivi. 

foto: Stoianov-max/Lopez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: Stoianov-max/Lopez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumicu i pevačicu Dženifer Lopez paparaci su fotografisali ispred jednog plesnog studija u Los Anđelesu i ono šta je odmah svima zapalo za oko jeste njena odevna kombinacija. 

 

Odlučila je da ponese vrlo zanimljive komade koji su dobar izbor za svakodnevnu šetnju, je ne samo da su očigledno udobni nego i naglašavaju seksepil svakoj ženi. 

 

Ona je izabrala belu majicu koju je vezala u čvorić na kojoj piše "ljubav > strah" koja je tako dizanijrana da daje tinejdžerski izgled popularnoj pevačici. Na ovu majicu dodala je i decentnu zlatnu ogrlicu, prstenje i sat. 

 

 

Vrlo zanimljive su bile njene šarene Niyama Sol helanke koje ne samo da joj odlično stoje, nego su i tako krojene da savršeno naglašavaju njene atribute, a zbog širokih nogavica su i vrlo moderne. 

 

Pored toga zanimljive su i njene bele The Kooples patike koje imaju viši đon i tako izdužuju njenu figuru. 

 

Interesantan dodatak ovom stajlingu jeste glomazna Erme Birkin torba koja je na zanimljiv način upotpunila njen stajlng. Kao šlag na torti bile su njene Otra crne naočare za sunce koje koštaju oko 60 evra i one su bile odličan dodatak uz njenu torbu.

 

Kako se vama dopada njen stajling?

 

1 / 2 Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

makonda-tracker