Street style

Jednostavno, za svaki dan, a tako TRENDI: Ana Ivanović zna najbolji način da nosimo KILOTE u ležernoj kombinaciji

1


Srpska teniserka poznata je kao jedna od najbolje odevenih dama s našem područja, a to pokazuje i u svečanim i u ležernim odevnim varijantama

foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia


Popularna sportistkinja Ana Ivanović od početka karijere se izdvaja svojim stilom, a otkako je u penziji češće je viđamo savršeno doteranu i svaki put nam oduzme dah.


Nakon što je sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom uživala na Vimbldonu, gde je ovog puta boravila samo kao navijačica, poznati par napravio je predah u susret svojoj proslavi šeste godišnjice braka.

 

Ana nije otkrila koju su destinaciju nemački fudbaler i ona odabrali, ali je podelila fotografiju koja svedoči da su uživali u prirodi, a naša teniserka je za tu priliku spremila poseban autfit.


Ona je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju za koju je pozirala okružena cvećem, a odabrala je vrlo upečatljive teget kilote. U pitanju je model koji na prvi pogled podseća na midi-suknju, od kukova se postepeno širi, a pruža vrlo šik izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Naša teniserka je, pri tome, poštovala važno pravilo za nošenje kilota: one najbolje izgledaju kada se kombinuju s gornjim delom odeće i obućom kontrastne boje, što je Ana postigla kratkom belom majicom i jednostavnim belim patikama.

 

 

makonda-tracker