da li se dopada vama?

Čim su se pojavile fotografije sa večere, o njenoj haljini se neprestano bruji: Autfit Jelene Đoković podelilo javnost

5

Ona se pojavila u kreaciji koju je nosila i tokom Novakovog meča. 

foto: Steven Paston / PA Images / Profimedia
foto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

Odlično stilizovan na šampionskoj večeri koja je organizovana u Londonu pojavio se Novak Đoković koji je obukao teget odelo savršenog kroja, a uz ovo je dodao i oker kavatu, iste nijanse maramicu i braon cipele. 

 

Sa njim se na svečosti pojavila i njegova supruga Jelena Đoković koja je obukla nežnoroze haljinu sa pufnastim rukavima, a uz sve ovo dodala je i bele papuče koje je ukombinovala uz toaletu. Ovu kreaciju ona je nosila i tokom Novakovog meča u finalu

 

 

Ovakve haljine nose popularne žene i devojke širom sveta, jer su vrlo praktične. Širok kroj i prirodni materijal čini da se osećate sjajno, a u njima vam sigurno nikada neće biti vruće. Posebno je zanimljivo to da pufnasti rukavi celoj kombinaciji daju dozu elegancije i damskog stila.

 

 

Međutim, kako su fotografije sa večere dospele u javnost, svi neprestano komentarišu Jelenin izgled. Kako se navodi, cena njene haljine je kako piše na jednom sajtu je 799 evra.

 

Inače, nakon sedmog osvajanja Vimbldona i 21. grend slem titule, večeras Skupština grada Beograda organizuje ispred Starog dvora doček za najboljeg tenisera sveta.

 

— Čekamo te kući svi — piše u objavi. Novak je ubrzo odgovorio na Jeleninu objavu:

 

 — Dolazim.

 

 

makonda-tracker