da li vam se dopada?

Uvek u belom, a NIKAD dosadno! Konstrakta jednim modnim detaljem nastavlja da DIKTIRA TRENDOVE

0

Ni ovoga puta nije odstupila od svog prepoznatljivog stila, ali neki komadi su sada drugačiji i upadljiviji, manje formalni. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Umetnica Ana Đurić Konstrakta bila je gost na jednom prestoničkom događaju, kada je kao i po običaju privukla veliku pažnju. 

 

Ona se kao i svih prethodnih puta pojavila u belom autfitu, koji je ovog puta prilagođen vrelim letnjim danima . Podsetimo da je Anina garderoba otkako se češće pojavljuje u medijima, odnosno nakon Pesme za Evroviziju 22, njena najčešće bela, sa izuzecima kada se pojavi u crvenim autfitima

 

U vezi sa tim, Konstrakta je nastavila trend odevanja u belo, ali je ovog puta njen stajling za nijansu drugačiji od onih koje smo navikli da je viđamo. 

 

Konstrakta se odlučila za beli kombinezon, koji je, kao po običaju, umetnici odlično stajao. Široke kratke nogavice su odlično padale, dok je gornji deo bio dovoljno otvoren da "odgovori" na letnju temperaturu. Ispod njega nazirala se bela majica, koja je ovaj autfit prilagodila Konstraktinom duhu. 

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Zanimljiv detalj su bile i njene tamne borosane u kojima do sada nismo imali prilike da je viđamo, pošto je na Evroviziji nosila ovaj čuveni model ali u beloj nijansi. Takođe, oko struka Ana je nosila i providnu torbicu, koja je, kako i ona sama, kaže aksesoar bez kojeg ne može. 

 

Međutim, to nije sve, kao šlag na tortu bile u njene bele naočare, kao i prirodna šminka i neobavezna punđica. 

 

Konstrakta, Ana Đurić Konstrakta
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker