Ponosna srbija

Dočekao je GROMOGLASNI aplauz: Konstrakta STIGLA u BEOGRAD

0

Ona je sa osmehom na licu pozdravila sve koji su je dočekali na aerodromu. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpska predstavnica na Pesmi Evrovizije Ana Đurić Konstrakta sletela je na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu gde ju je sačekao veliki broj novinara, fotoreportera kao i publike koja je svih prethodnih dana navijala za nju. 

 

 

Kao i prilikom svih njenih prethodnih pojavljivanja ona je sletela u beloj garderobi nasmejana sa svojim timom pri čemu je pozirala, pozdravljala se i zahvaljivala na čestitkama. 

 

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Konstrakta se obratila i novinarima i prenela utiske.

 

Srce jače kuca, drugačije je, biću nevidljiva... Dobili smo tu nagradu, znači nam sve to.

 

— Bilo je uzbudljivo, to sa žirijem je bilo tanko, pa sam mislila da ovo ne prolazi ovde. Od publike smo na drugom, trećem mestu, čini mi se, to mi je draže! Ne znam šta sam pričala u Dnevniku... (smeh) Rekla sam da je bilo pristojno, pristojno mesto. Van uobičajenih nastupa smo bili — kazala je Konstrakta.

 

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: Nenad Kostić

 

— Osetila sam najveću podršku od naših suseda. Za publiku ne znam, dobili smo ukupan broj. Od žirija smo od Hrvatske i Crne Gore dobili 12, lepo. Iznenađenje je i 5 od Irske. Mislim da smo dobro prošli — istakla je.

 

Na pitanje novinara kakvi su dalji planovi umetnice, Konstrakta je odgovorila šalčjivo, u svom stilu:

 

Umetnica planira da bude nevidljiva. Krećemo u taj projekat.

 

Konstrakta ne misli da je to glasanje bilo namešteno, a svidela joj se predstavnica Portugalije i nije bilo mnogo druženja zbog gustog rasporeda, piše Kurir. 

 

Srpska predstavnica u Torinu osvojila je 5. mesto u ukupnom plasmanu. Boljeg rangiranja ju je koštalo glasanje žirija iz zemalja učesnica, ali ju je očigledno publika zavolela koja joj je dala 225 poena, pri čemu su ispred nje samo Ukrajina, Moldavija i Španija. 

 

 

1 / 14 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker