šta vi mislite?

Niko nije primetio vitku figuru Bele Hadid zbog njenih NEOBIČNIH PAPUČA: Modna katastrofa ili savršen komad?

0

Manekenka se pojavila u obući koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Manekenka Bela Hadid pojavila se u opuštenoj kombinaciji i pokazala svoju vitku figuru, kao i sićušni struk koji je istakla njena uska bela majica koja nije prekrila ni njen fit stomak. 

 

 

Ona je pokazala svoj jedinstveni smisao za modu dok je šetala u Njujorku  pa su njen izbor bili beli krop top i teksas pantalone. Kombinaciju je želela posebno da istakne zanimljivim parom višebojnih, teksturiranih klompi Simon Miller.

 

Njen krop top bio je dosta zanimljiv jer ima kratke rukave i široki dekolte. Bela nije ispod njega obukla grudnjak, a takođe nije dodala ni ogrlicu. Rebrasti dizajn duž donje polovine topa davao je posebnu dimenziju, a kako smo već i napomenuli istakao je i njen vitki stomak. 

 

Bela Hadid
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

Nosila je i ravne indigo farmerke na koje je dofala kožni braon kaiš koji se odlično uklopio. Među kompletnim stajlingom izdvojila se njena obuća, pa su svi komentarisali njene papuče sa detaljima plave, zelene i narandžaste boje koje je nosila se beim čarapama. 

 

Bela Hadid
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

Zaklonila je oči od sunca u braon naočarima za sunce pravougaonog oblika. Pored toga, nosila je set minđuša sa plavim kamenom u sredini. Njene gole ruke bile su ukrašene zlatnim prstenovima. 

 

Bela Hadid
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

Kako vam se dopada njen stajling?

 

 

 

makonda-tracker