da li vam se dopada?

U isto vreme šarmantno, veselo i VRCAVO: Anastasija Ražnatović u letnjoj kombinaciji koja će biti HIT SEZONE

2

Pevačica je odabrala nijansu koja će biti neverovatni trend u narednom periodu. 

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović nedavno je proslavila svoj 24. rođendan kada je zablistala u zanimljivoj kombinaciji koja se i dan danas komentariše i zbog neobičnog dizajna i zbog toga što je istakla njenu fitku figuru. 

 

1 / 2 Foto: Damir Dervišagić

 

Sada je ona za jedan gradski događaj odlučila da obuče isto tako zanimljivu kombinaciju koja je odličan izbor za letnje dane koji dolaze. 

 

 

Anastasija se pojavila u narandžastom, cvetnom kompletu koji je isticao njenu mladolikost i koji je zbog dizajna naglasio i njen ravan stomak. Mladoj pevačici ovaj kombinezon je odlično stajao jer je u isto vreme odavao letnjim duhom, ali i vrcavom energijom koja je propratna uz lepe i sunčane dane. 

 

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram Printscreen

 

Na sve ovo pevačica je uklombinovala i crne sandale sa tankim kaišićima koji su se savršeno uklopili uz njenu zamisao kombinacije koju je odlučila da ponese. Top, sako i pantalone istog dezena začinila je još i crnom torbicom, ali i izlomljenom kosom i šminkom prirodnih nijansi. Upečatljiv je bio i taman lak koji se slagao uz njenu torbu i sandale. 

 

Kako se vama dopada njen stajling?

1 / 3 Foto: Instagram Printscreen

 

 

makonda-tracker