učimo od najboljih

I seksepil i udobnost! Emili Ratajkovski zna NAJBOLJI način da nosimo DŽEMPER-HALJINU baš svake sezone

1

S ovakvom kombinacijom nije nam potrebno ni previše detalja, ni zanimljiv dezen, ni skupocen nakit.

foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Među omiljenim komadima u prelaznim sezonama oduvek su džemper-haljine, bez obzira na to da li je u pitanju komad namenski pravljen za ovakvo nošenje ili samo predimenzionirani džemper koji se nosi bez donjeg dela odeće.


Ova mala modna poslastica lako je stekla popularnost je pruža vrlo ležeran, a ipak šik izgled. Uz to, uz odabir pravog modela, ona može da stoji svakom tipu građe, a reč je o izuzetno udobnom i praktičnom odevnom predmetu.


Mogu se nositi uz dodatak kaiša, kako bi se naglasila figura i istakao struk, ili uz maksimalnu komociju, a upravo je ovaj drugi način onaj koji je ovih dana odabrala manekenka Emili Ratajkovski.

 

1 / 4 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia


Američka lepotica, koju u poslednje vreme češće viđamo kako šeta bebu nego na crvenom tepihu, obožava jednostavne komade za svakodnevni stil, pa je tako pre nekolio dana ponela baš džemper-haljinu tokom uživanja u Njujorku.


Emili je uslikana u oversized džemperu jarke nijanse žute boje, komadu čiji su rubovi svetliji, a ponela ga je upravo kao haljinu. Jednostavan i sveden autfit upotpunila je crnim čizmama i crnom torbom, što je omiljeni trik za nošenje džemper-haljina.


I dok većina lepotica preferira da ovaj komad nosi sa čizmama preko kolena, Emili je rešila da sve začinini kaubojskim modelom, i to najjednostavnijim mogućim, pa je efektna žuta boja džempera još više došla do izražaja.

 

 

makonda-tracker