u duhu šezdesetih

I damski i seksepilno, idealno uz štikle: Neobična mini-haljina Nine Badrić koja zrači otmenošću

1

Hrvatska pop pevačica važi za ženu istančanog ukusa koja ume da nosi vrlo sofisticiran stil, kakvom pripada nesvakidašnja toaleta koju je Nina ponela pre nekoliko dana

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Nina Badrić spada u domaće zvezde poznate po izuzetnom modnom ukusu i tome što uspešno kombinuje kreacije regionalnih dizajnera s komadima svetski poznatih brendova i ne štedi kada je očara neki odevni predmet ili par cipela.

 

Najnoviji autfit šarmantne hrvatske zvezde koji nam je zapao za oko ima za centralni komad interesantnu kratku haljinu kakva se bez sumnje ne viđa svaki dan! Nina je, naime, pozirala u mini-haljini bele boje koja je savršena za formalnu priliku u zimskim danima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Pevačica je odabrala model nazvan Michelle, koji potpisuje engleski brend 16Arlington i čija cena iznosi nešto više od 1.000 evra. Haljinica je A-kroja i krasi je vrlo efektan statement detalj u vidu špicaste i predimenzionirane kragne u duhu šezdesetih godina prošlog veka, a ispod nje se pruža vertikalni izrez. Dugi rukavi ove toalete i njen porub na dnu ulepšani su belim nojevim perjem, što dodaje retro duh i čini čitav izgled vedrijim i zabavnijim.

 


Ova haljina polako postaje zaštitni znak pomenute kuće i vrlo je otmena, a najbolje izgleda u spoju s obućom visokih potpetica, pa ju je Nina ponela s neobičnim crnim salonkama belog vrha i crnim čarapama.
 

 

 

makonda-tracker