nova moda?

Da li će cvetni dezeni dominirati u 2022. godini? Poznata pevačica u kombinaciji koja razoružava

0

Vanesa Hadžins je nosila autfit koji je uz svaki detalj bio savršen, jer ništa nije bilo višak niti se posebno isticalo, nego se sve dobro uklapalo. 

foto: Chelsea Lauren for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Chelsea Lauren for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia

Diznijeva zvezda Vanesa Hadžins fotografisala se na 28. dodeli nagrada Udrženja filmskih glumica. Ono šta je veoma interesantno jeste njena modna kombinacija. 

 

Ona je odlučila da obuče dvodelni komplet koji joj je savršeno pristajao. Svi komadi koje je ona ukombinovala odličan su bili izbor jer su se slagali jedan sa drugim. 

 

 

Nosila je roze komplet sastavljen od top majice i suknje koja se širi zbog prirode materijala. Dizajnerska kuća koja se pobrinula za njenu kombinaciju je Đanbatista Vali, a ona se potrudila da ove komade na pravi način iznese. 

 

Njen top, kao i suknja su na rubvima imali intreresantne čipkane detalje, koji su se svuda prostirali na komadima uz to da je postojalo i još materijala i detalja koji nisu čipkani.

 

Uz ovo je odlučila da ukombinuje i provide sandale koje su se odlično uklopile uz kompletnu kombinaciju, kao i svedena frizura sa malo nakita koji je dodala. 

 

Ono šta je zanimljivo jeste da na sajtu brenda koji ona nosi za proleće 2022. godine su pripremljeni komadi koji imaju cvetne dezene, pa se pitamo da li ovo novi trend koji će zavladati u narednoj sezoni?

 

1 / 3 Foto: Chelsea Lauren for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

makonda-tracker